Events

Blogg

BRL Racing på Drift Allstars i Riga

Abu Dhabi, England och Estland är bara några av de länder där Europas största driftingserie Drift Allstars stannar till.
Nu till helgen är det dags för Lettland och den vackra staden Riga att hålla ett av årets största events.

Vår svenska driftingstjärna David Skogsby som kör för BRL Racing har fått en inbjudan till detta stjärnspäckade event och kommer att utmana några av de största inom sporten. David, som förra säsongen vann svenskt SM-guld och som har inlett denna säsong med att vinna Påsksladden, är inte någon rookie inom Drift Allstars.
Redan förra året visade han att han kan mäta sig med Europas elit när han under Drift Allstars event i Sverige tog hem en fjärde plats.



- Trots att vi fick skruva väldigt mycket med bilen under förra säsongen gick det bra i slutändan med lite vinster och topplaceringar. I år känner hela teamet att vi är bättre förberedda och skall absolut vara med där uppe och utmana, säger David.



 

Tillsammans med sitt team har David nu gått in i dem sista förberedelserna inför Drift Allstars i Riga 5-6:e augusti.

- Förra året när jag deltog i Drift Allstars var det den största utmaningen i karriären och nu blir den ännu större eftersom banan är helt ny för mig, men jag känner mig i toppform just nu och bilen är ännu bättre än förra säsongen.




Drift Allstars sänder live direkt från eventet och för att se BRL Racing försvara den svenska fanan kan du klicka på denna länk:

http://live.drift-allstars.com

Bilder: Christoffer Johansson // www.coffe.dk

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: LNuVtt (motverkar spam)
Logga in