2par GAS MS82 Marinhögtalare med System One SC4B högtalarväxel | GAS | Hemmaljud

Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket

2par GAS 8tums högtalare med System One högtalarväxel

Multiroompaket med marinhögtalarna GAS MS82 och högtalarväxeln SC4B från System One. 

Artikelnr.
SETSC4BPKT8
GAS
2par GAS 8tums högtalare med System One högtalarväxel i gruppen Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket hos BRL.se (SETSC4BPKT8)
2par GAS 8tums högtalare med System One högtalarväxel
Kampanj
2594 kr / 1798 kr
Du sparar 796 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Multiroompaket med marinhögtalarna GAS MS82 och högtalarväxeln SC4B från System One. MS82 är extremt vädertålig högtalare som ger ett brett ljud och spelar högt samt långt. Tillsammans med högtalarväxeln System One SC4B bestämmer du precis vart du vill att det ska spela och hur högt, tack vare fyra zoner och separata volymkontroller. Detta gör att man kan koppla in fyra par högtalare på en 2- kanals förstärkare.

GAS MS82
är en 2-vägs, marin, infällnadshögtalare på 8 tum. Den formsprutade polypropylen konen tillsammans med den 1 tum tetoron dome-diskanten bidrar till en högtalare med en musikalisk klang, bra bas och fin upplösning. Vill du ha ännu mer välljud kan du koppla MS82 till en vanlig bilstereo och ett extra slutsteg. 

 • 125W RMS/250W Max
 • Känslighet: 92 dB
 • Frekvensomfång: 45Hz – 20kHz
 • 1" tetoron dome-diskant

Högtalaren är tillverkad för att vara vattentät, vilket gör den optimal för användning i marina miljöer så som båtar eller duschrum. Den högtempererade 1,5 tum talspolen är gjord av aluminium och för att högtalaren ska tåla stötar har den en butylgummi upphängning. Kombinera allt detta med det magnetiska plastgallret och du kan räkna med många års välljud.

I paketet medhöljer två par av dessa finfina högtalare!

System One SC4B
Volymkontroll i sex steg med max 54dB dämpning. Separata on/off knappar för varje zon. Effekt tålighet 2x80W RMS, 2x180W max. Frekvens respons +-1,2dB 20Hz-20kHz. Klämlist anslutning. Vikt 0,8kg. Mått: 210x160x44mm.

Bestäm själv precis vart du vill att det ska spela och hur högt, tack vare fyra zoner och separata volymkontroller för varje zon. Detta gör att man kan koppla in fyra par högtalare på en 2- kanals förstärkare.

Med hjälp av den inbyggda impedanskorrigering i växeln belastas inte förstärkaren med för låg impedans och ingen effekt går på så vis förlorad ur förstärkaren.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Högtalarpar: 2 st. GAS MS82 8tum Marinhögtalare (Artnr. 900MS82)
 • Högtalarväxel: 1 st. System One SC4B (Artnr. 815SC4B)
  Zoner:2 zoner
  Typ:Paket utan förstärkare
 • Rekommenderade tillbehör

  System One Banankontakter 4-pack
  Högkvalitativa banankontakter från System One.
  98 kr

  Butikslager

  Om varumärket

  GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
  GAS

  Du har nyligen tittat på

  2par GAS 8tums högtalare med System One högtalarväxel
  -31%
  Multiroompaket med marinhögtalarna GAS MS82 och högtalarväxeln SC4B från Syst...
  2594 kr
  1798 kr

  Liknande produkter

  Dayton Audio DTA-120BT med högtalarväxel och WiFi-adapter + 2 par IC670
  -21%
  Det ultimata multiroompaketet för den som vill kunna gotta sig i sina favorittoner i husets a...
  7590 kr
  5998 kr

  Produkter relaterade till din historik

  System One Banankontakter 4-pack
  Högkvalitativa banankontakter från System One.
  98 kr