4st Dayton Audio BST-1 & Dayton Audio SA230 | Dayton Audio | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Högtalare / Högtalarelement Byggsatser / Byggsatser

4st Dayton Audio BST-1 & Dayton Audio SA230

Du får här hela 4st Dayton Audio BST-1 basshakers tillsammans med den fenomenala subwoofer förstärkaren Dayton Audio Sa230.
Artikelnr.
SETSA230PKT2
Dayton Audio
4st Dayton Audio BST-1 & Dayton Audio SA230 i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Högtalarelement Byggsatser / Byggsatser hos BRL.se  (SETSA230PKT2)
4st Dayton Audio BST-1 & Dayton Audio SA230
Kampanj
8990 kr / 6998 kr
Du sparar 1992 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Det mänskliga örat har förmågan att höra ett brett spektrum av ljud, men vissa är helt enkelt för låga för våra öron att uppfatta. Enda sättet för oss att ta del av dem är att känna dem med kroppen! Att känna av detta extremt lågfrekventa ljud tillför en helt ny dimension till dina lyssnar-, spel- och filmupplevelser.

Med detta paket kan du ta del av just de låga ljud som vi annars helt missar när vi kollar på film, lyssnar på musik eller spelar PC-/Tv-spel! Du får här hela 4st Dayton Audio BST-1 basshakers tillsammans med den fenomenala subwoofer förstärkaren Dayton Audio Sa230.


Dayton Audio SA230 är en subwooferförstärkare som ger dess ägare friheten att använda en fristående högkvalitativ förstärkare för att driva ett subwoofersystem. Ett grymt val för dig som vill få ut mycket av dina subwoofers.

SA230 levererar all den rena och solida effekt som behövs för att driva små-till mediumstora subwoofersystem. Dess stilrena bordsdesign är kompitabel med många andra elektriska enheter och passar med många olika stilar av multimediamöbler.

Förstärkaren är konstruerad för att ge en hög återgivning och är därför perfekt för hemmaljud och hemmabiosystem. Dess justerbara förstärkning, bass boost och delningsfrekvens garanterar en perfekt integrering i vilket ljudsystem som helst i alla lyssningsmiljöer.


Dayton Audio BST-1 bass-shaker lägger till en fjärde dimension till ditt hemmabiosystem! Testa och känn hur realismen från filmerna, spelen och musiken ökar med detta ultimata hemmabio tillägg.

Med en BST-1 installerat i ditt hemma- eller ljudsystem kommer dina älsklingsactionfilmer till liv. Känn av kanoner och explosioner med hela kroppen! Det gäller såklart inte bara i actionfilmer. Känn av alla låga bastoner, som den dånande vikten av en dinosauries fot mot marken, när den kommer närmre. Spelar du mycket PC- eller konsolspel är BST-1 Bass Shaker perfekt till din spelstol eller soffa!

En speciellt framtagen nylon/fiber spindel och det noggranna valet av komponenternas kvalitet har inte bara gjort BST- 1 bättre an någon konkurrerande bass-shaker, men har även ökat produktens livslängd. Kort sagt, kan du räkna med år efter år av fantastiska explosioner, skakningar, muller, dunder, smällar och stötar!

För en maffigare upplevelse kan du koppla fler BST-1 till samma källa. Vill du veta mer om hur du kan koppla dina BST-1: Klicka här!

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Klipsch WA-2 trådlöst subwoofer kit
Klipsch trådlöst kit.
1490 kr
Qed Performance Y-SW Split
QED Performance Y-SW är en högkvalitativ, singel till dubbel phonouttag, Y-adapter.
795 kr
Sonic Design dämpkuddar 28-50 kg, 4-pack
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still s...
125 kr

Butikslager

Om varumärket

När man pratar om prisvärda, högkvalitativa högtalare och elektronikprodukter, så pratar man om Dayton Audio. Få tillverkare har samma bredd på sortiment och stora kunskap inom både hem och billjud, där förstärkare, högtalare och baselement är några av huvudingredienserna i företagens framgångsrecept!
Dayton Audio

Du har nyligen tittat på

4st Dayton Audio BST-1 & Dayton Audio SA230
-22%
Du får här hela 4st Dayton Audio BST-1 basshakers tillsammans med den fenomenala subwoof...
8990 kr
6998 kr

Liknande produkter

Dayton Audio RSS460HO-4 & SPA1000
-20%
Baspaket innehållandes 18 tum baselementet RSS460HO-6, samt inbyggnadsförstärkaren ...
12496 kr
9998 kr

Produkter relaterade till din historik

Klipsch WA-2 trådlöst subwoofer kit
Klipsch trådlöst kit.
1490 kr
Qed Performance Y-SW Split
QED Performance Y-SW är en högkvalitativ, singel till dubbel phonouttag, Y-adapter.
795 kr
Sonic Design dämpkuddar 28-50 kg, 4-pack
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still s...
125 kr