Alpine CDE-203BT & GAS ALPHA-koaxialer | Alphason | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

Alpine CDE-203BT & GAS ALPHA-koaxialer

2 par koaxialhögtalare och bilstereo i paketkombination!
Artikelnr.
SETCDE203ALPHA
Alpine
Alpine CDE-203BT & GAS ALPHA-koaxialer i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETCDE203ALPHA)
Alpine CDE-203BT & GAS ALPHA-koaxialer
Kampanj
3391 kr / 2390 kr
Du sparar 1001 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

GAS ALPHA 6.5" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6.5" SLIM
GAS ALPHA 6x9" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6x9"I detta bilstereopaket hittar vi den saftiga kombinationen Alpine och GAS. Huvudenheten CDE-203BT kommer med funktioner som Bluetooth för streaming och handsfree, 2 par lågnivåutgångar och CD-spelare. På högtalarfronten är det koaxialer ur Alpha-serien från GAS som erbjuds, där du själv väljer 2 par högtalare i valfri storlek. Gör dig och din bil en tjänst och uppgradera ditt billjud! 


Alpine CDE-203BT är en riktigt prisvärd enkeldin-stereo från det välkända märket Alpine! Högsta kvalitet på bilstereo för ett bra pris. Stereon har streaming möjligheter genom Bluetooth, Aux, USB och CD-spelare! Kompatibel med både iPhones och Androids för att streama din favoritmusik! Med 2 par lågnivå blir det enkelt att kunna utöka ditt ljudsystem med slutsteg och baslåda för att få det lilla extra i din ljudbild! 

  • Prisvärd kvalitets-stereo från Alpine
  • Bluetooth, Aux, USB, CD-spelare samt stöd för FLAC
  • Kompatibel med iPhones & Androids
  • 2 par lågnivåutgångar och 4x50W MOSFET
  • Frontbelysning med valbara färger


Alpine CDE-203BT ger dig full kontroll på ditt musiklyssnande! Ratta rätt via FM-radion, för in favoriten bland dina CD-skivor, anslut din smartphone via Bluetooth eller använd USB och Aux-ingången på framsidan. 
Dessutom kan du ringa handsfree-samtal med hög kvalitet, tack vare den externa mikrofon som medföljer. 

GAS Alpha Koaxialhögtalare 
Alpha-serien från GAS har allt du kan förvänta dig från en högtalare i det prismässiga mellanskiktet. Flertalet uppgraderingar och modifieringar har gjorts på den redan omtalade serien, där diskanten ytterligare har justerats för att ge ännu renare toppar i förlängningen ge ett bättre slutresultat i stort. 

Välj mellan själv storlek mellan 3" / 4" / 5.25" / 6.5" / 6x9" och 8". 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

Det går inte att prata billjud utan att nämna Alpine. Tillverkaren stoltserar med ett högkvalitativt sortiment som hyser huvudenheter, högtalare, subwoofers och slutsteg i olika utföranden. Oavsett om du ämnar uppgradera ljudet i bilen eller båten har Alpine garanterat en lösning som tilltalar!
Alpine

Du har nyligen tittat på

Alpine CDE-203BT & GAS ALPHA-koaxialer
-30%
2 par koaxialhögtalare och bilstereo i paketkombination!
3391 kr
2390 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
-50%
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
99 kr
GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 kr