B2 Audio RAGE 6P & RAGE T1 i GAS GS65X-låda | B² audio | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / SPL-kit

B2 Audio RAGE 6P & RAGE T1 i GAS GS65X-låda

Riktigt tungt SPL-kit med högkvalitativa komponenter från B² Audio!
Artikelnr.
SETRAGEGS65
B² audio
B2 Audio RAGE 6P & RAGE T1 i GAS GS65X-låda i gruppen Billjud / Paketlösningar / SPL-kit hos BRL.se (SETRAGEGS65)
B2 Audio RAGE 6P & RAGE T1 i GAS GS65X-låda
Kampanj
3886 kr / 2498 kr
Du sparar 1388 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Ett riktigt spännande SPL-kit som med sina högkvalitativa högtalarkomponenter från B² Audio spelar högt med ett fint och rent ljud. Högtalarlådan från GAS är välbyggd och är dämpad med dämpmaterial. Detta gör att ljudet blir renare och basåtergivningen blir mer naturtrogen än i en odämpad låda. Högtalarlådan har klämlistkontakter på baksidan för enkel och smidig installation. Perfekt kit för att monteras i hatthyllan.

B2 Audio RAGE6P är den naturliga ersättaren till HN6P och är en 6" midbas som ser till att ditt bas- och ljudberoende blir ordentligt tillfredställt. Ljudet är förbättrat och med en vansinnigt hög känslighet på dryga 96 dB och hög effekttålighet är detta ett givet inslag i ditt SPL-bygge. 

 • Effekthantering: 120W RMS
 • Impedans: 4 Ohm
 • Frekvensomfång: 94 Hz ~ 6 kHz
 • Känslighet: 95.7 dB

B² Audio Rage T1 är en 3,15 tum super-diskant som verkligen är definierar ordet ”högljudd”! Det starka ljudet kommer från kombinationen av dess optimerade titanmembran tillsammans med en premium ferrit-motor. 

 • Frekvensomfång: 3kHz - 22kHz
 • Känslighet: 103 dB
 • Impedans: 4 Ohm
 • Effekthantering: 30W RMS

GAS GS65X är en sluten högtalarlåda, med en volym på 4 liter. Den slutna lådan gör att ljudkaraktären upplevs som snabb och väldigt musikalisk och tar bort de eventuella stör ljuden som kan förekomma med portar.

Dämpad med ull och levereras med invändig kabel för inkoppling. Klämlist kontakter på baksidan. Lådan är tillverkad för 6,5 tum högtalare samt en diskant. 

Diameter diskanthål: 76mm
Diameter bashål: 146mm
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 kr

Butikslager

Om varumärket

B² audio ett självklart val när man söker kraft och tyngd. Samtliga produkter har tagits fram utan kompromisser och samtliga basar i B² audios sortiment är helt handgjorda och håller således en sällsynt bra kvalitet!
B² audio

Du har nyligen tittat på

B2 Audio RAGE 6P & RAGE T1 i GAS GS65X-låda
-36%
Riktigt tungt SPL-kit med högkvalitativa komponenter från B² Audio!
3886 kr
2498 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 kr