Bose Soundbar 700 | Bose | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Paketlösningar / Soundbars

Bose Soundbar 700

Lyssna till detaljerna & känn kvaliteten!
Artikelnr.
1617953472V
Bose
Bose Soundbar 700 i gruppen Hemmaljud / Paketlösningar / Soundbars hos BRL.se (1617953472V)
Bose Soundbar 700
Bose Soundbar 700
Bose Soundbar 700
Bose Soundbar 700
Kampanj
Du sparar 1000 kr
Färg: 
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Bose Soundbar 700 är valet när du ser på film eller lyssnar på musik och inte bara vill höra det stora ljudet. När du vill höra detaljerna & känna vibrationerna. Den slimmade soundbarhögtalaren har en oslagbar kombination av avancerad design och utmärkt ljud, och den är fullmatad med teknik som tar fram den fulla kraften i varje ögonblick av din musik och dina filmer.


 • Elegant format, fantastiskt ljud
 • Universal fjärrkontroll ingår
 • HDMI ARC-anslutning
 • Fler funktioner, t.ex. röststyrning kommer snart
 • Wi-Fi och Bluetooth-anslutning
 • Adaptiq-ljudkalibrering
 • Anpassningsbar Bose Music-App
 • Basmodul och surroundhögtalare finns som tillval


Kvalitet & Elegans

Med en ovansida av härdat glas, ett metallgaller som omsluter hela enheten, rena linjer och en vacker finish är Bose Soundbar 700 lika elegant på utsidan som på insidan. Ställ soundbarhögtalaren på mediebänken eller montera den snyggt på väggen. Oavsett var du har den tilltalar den både öga och öra.
Styr ditt ljud

Är du trött på att försöka klura ut vilken fjärrkontroll som passar vilken enhet? Vi förstår det. Därför har vi utformat en universal fjärrkontroll som följer med när du köper högtalaren så att du kan styra all din underhållning.


 

Med Bose Music-appen bläddrar du enkelt igenom all din musik på ett ställe och hoppar smidigt mellan radiokanaler, spellistor och tjänster. Med appen kan du även ställa in olika förval för att göra ljudupplevelsen ännu mer personlig. 


Hur ansluts Bose Soundbar 700 till en TV?
Det enklaste sättet är att använda den medföljande HDMI-kabeln. Det är förutsatt att TV:n har en HDMI-ARC eller HDMI-eARC-port. Om inte TV:n har detta så bör du ansluta den via medföljande optisk kabel.

Hur skiljer sig Bose Soundbar 700 från Bose Solo 5 TV-ljudsystemet?
Solo 5-systemet är utvecklat för att framhäva dialogen i TV-ljudet. Ljudbilden är bredare än själva högtalaren vilket gör att det känns som att du är där när du ser på film. Bose Soundbar 700 har ljudkalibrering så att du kan justera ljudet för att det ska passa ditt rum så bra som möjligt. 

Hur kör jag ADAPTIQ ljudkalibreringssystem med Bose Soundbar 700?
Du gör det enklast när du hämtat Bose Music-appen och startar installationsprocessen. Om du hoppar över ADAPTIQ under installationen eller gör stora ändringar i rummet efter att du kört ADAPTIQ kan du köra processen igen genom att följa anvisingarna i appen. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare:Bose
Modell:Soundbar 700
Typ:Soundbar
USB-ingång:Ja
Bluetooth:Ja
Färg:Svart, Vit
Övrigt:HDMI (ARC), eARC, CEC, Optisk TOSLink
Vikt:4,76 kg
Dimensioner (BxHxD):97,8 cm (H) x 5,72 cm (B) x 10,8 cm (D) mm

Rekommenderade tillbehör

Bose Bass Module 500 Trådlös Svart
Höj prestandan på djupet!
5490 kr
Bose Home Speaker 500
-18%
Stor ljudbild i liten förpackning!
5490 kr
4480 kr
Bose Surround Speakers
-11%
Små högtalare, stort ljud!
4490 kr
3990 kr

Butikslager

Om varumärket

BOSE är synonymt med ljud i alla dess former och är idag branschledande inom såväl portabel ljudunderhållning, hörlurar med trådlös och brusreducerande teknologi samt ljudutrustning för hemmet och bilen. Ett företag som än idag håller hårt i sin grundvision, att alltid sträva efter att pusha gränserna för vad dagens standarder egentligen erbjuder.
Bose

Du har nyligen tittat på

Bose Soundbar 700
-9%
Lyssna till detaljerna & känn kvaliteten!
10990 kr
9990 kr

Produkter relaterade till din historik

Bose Bass Module 500 Trådlös Svart
Höj prestandan på djupet!
5490 kr
Bose Home Speaker 500
-18%
Stor ljudbild i liten förpackning!
5490 kr
4480 kr
Bose Surround Speakers Svart
-11%
Små högtalare, stort ljud!
4490 kr
3990 kr