BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Marint ljud / Marinpaket

BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare

Marinpaket med stereo-enhet från BOSS och marinhögtalare från GAS!
Artikelnr.
SETMGR350MSX
GAS
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare i gruppen Billjud / Marint ljud / Marinpaket hos BRL.se  (SETMGR350MSX)
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
Kampanj
2496 kr / 1998 kr
Du sparar 498 kr
space
Marinhögtalare:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Detta marinhögtalarpaket kombinerar välljud & prisvärdhet! Liva upp båtturen med din favoritmusik och njut av dem soliga dagarna på vattnet. Välj önskad storlek på högtalarna i fliken till höger så att du får rätt storlek till din installation. 

BOSS MGR350B
 är en marinstereo som ger dig möjlighet att spela upp musik från flertal olika källor som enkelt kan monteras i öppna båtar tack vare sin IPX6-klassificering. Finns även möjlighet att bygga ut ljudsystemet via 2par lågnivåutgångar.

  • 4x60w MOSFET
  • 2 par lågnivå
  • Vattentät för blöta miljöer, IPX6-klassificering
  • Bluetooth, Aux, USB
  • iPod, iPhone kompatibel för musikstreaming


Gas Marine-högtalare

De marina högtalarna ur GAS senaste Marine-serie är 2-vägs infällnadshögtalare på 6x9”, 6,5” eller 8”. Den formsprutade polypropylen konen tillsammans med dome-diskanten bidrar till en högtalare med en musikalisk klang, bra bas och fin upplösning. Vill du ha ännu mer välljud kan du koppla MS82 till en vanlig bilstereo och ett extra slutsteg. 

Högtalaren är tillverkad för att vara vattentät, vilket gör den optimal för användning i marina miljöer så som båtar eller duschrum. Den högtempererade talspolen är gjord av aluminium och för att högtalaren ska tåla stötar har den en butylgummi upphängning. Kombinera allt detta med det magnetiska plastgallret och du kan räkna med många års välljud.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

BOSS MGR 350B & GAS Marinhögtalare
-20%
Marinpaket med stereo-enhet från BOSS och marinhögtalare från GAS!
2496 kr
1998 kr

Produkter relaterade till din historik