Dayton Audio DC300-8 i GV-låda | Dayton Audio | Ljud och bild i bil | Brl.se

Billjud / Bas / Baslådor

Dayton Audio DC300-8 i GV-låda

Prisvärd baslåda med 12 tums Dayton Audio DC300-8 i GV-låda.
Artikelnr.
SETDC3008GV
Dayton Audio
Dayton Audio DC300-8 i GV-låda i gruppen Billjud / Bas / Baslådor hos BRL.se  (SETDC3008GV)
Dayton Audio DC300-8 i GV-låda
Kampanj
1696 kr / 1498 kr
Du sparar 198 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Prisvärd baslåda med 12 tums Dayton Audio DC300-8 i GV-låda. Låter riktigt bra över hela bandbredden med en jämn och hög upplösning.


Dayton Audio DC300-8
är en klassisk 12 tums subwoofer med utmärkta egenskaper för att vara en självklar ersättare till ett existerande ljudsystem eller vara ett passande tillskott i ett nybygge.

DC300-8 är bland de bästa baselement du kan få inom sin prisklass och ger ett bra frekvensrespons och förlängd basutförande, alldeles perfekt till ett två-vägs eller tre-vägs högtalarsystem. Med en Qts på 0.33 så gör sig detta baselement sig riktigt bra i både portade och slutna lådor.


GAS GV112 är en baslåda framtagen för att passa de allra flesta 12" basarna på marknaden. Här är det enkel 12" som passar. Lådan är på 45liter. Alla hörn är tätade med 3-kantslister för att ta bort minsta möjlighet till läckage och bibehålla ljudtrycket inne i lådan och få ut allt ljud via elementet och porten. Slitsporten har blivit förfinad sen tidigare modell och har nu rundade hörn och större yta, för att slippa blåsljud.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Typ: Passiv, Portad baslåda
Storlek: 12 tum
Enhet: Enkel

Butikslager

Om varumärket

När man pratar om prisvärda, högkvalitativa högtalare och elektronikprodukter, så pratar man om Dayton Audio. Få tillverkare har samma bredd på sortiment och stora kunskap inom både hem och billjud, där förstärkare, högtalare och baselement är några av huvudingredienserna i företagens framgångsrecept!
Dayton Audio

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio DC300-8 i GV-låda
-12%
Prisvärd baslåda med 12 tums Dayton Audio DC300-8 i GV-låda.
1696 kr
1498 kr

Produkter relaterade till din historik