Dayton Audio MA1240 Multiroompaket medium | System One | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket

Dayton Audio MA1240 Multiroompaket medium

Perfekt multiroom paket när du vill ha musik i flera rum, ute som inne!
Artikelnr.
SETMA1240APKT8
System One
Dayton Audio MA1240 Multiroompaket medium i gruppen Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket hos BRL.se  (SETMA1240APKT8)
Dayton Audio MA1240 Multiroompaket medium
Kampanj
13986 kr / 9998 kr
Du sparar 3988 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Detta är ett perfekt multiroom paket när du vill kunna höra din musik i hela huset. I paket får du välja mellan två olika sorters högtalare, utomhushögtalaren OD420 och infällnadshögtalaren IC620, båda från System One. Du får välja hela 6 par och du kan mixa de olika högtalarparen så de ska passa just ditt hem på absolut bästa sätt. OD420 kommer i både svart och vitt så du enkelt kan matcha högtalarna med rummet du placerar dem i. Som grädden på moset får du med multiroom förstärkaren MA1240a från Dayton Audio, som har hela 12 kanaler.

Dayton Audio MA1240a är en fristående tolv kanalsförstärkare konstruerad för multiroom-ljudspridning i upp till 6 zoner. Dess smarta konstruktion och mångsidiga design gör den super enkel att koppla till ditt high-end multiroom system.

Den stabila klass-AB designen ger förstärkaren en överlägsen audiofilljudkvalitet och prestanda. Du behöver inte oroa dig för överhettning då MA1240a är utrustad med en kraftig kylfläkt. Dess oberoende kanalförstärkningskontroller gör att utsignalerna från varje högtalare är perfekt matchade med varandra och flerstegs-skyddskretsarna ger en pålitlighet och enkel felsökning av ljudsystem.

Varje zon är utrustad med en egen RCA ingång där man t.ex. kan koppla på en WFA02 adapter för streama musik från en bärbar enhet. Förstärkaren har även 2st busingångar (huvudingångar) så du kan få samma källa i samtliga zoner. Varje zon är utrustad med en switch där du själv kan ställa in om du önskar ljud från busingång A eller B.

System One OD420 är 2-vägs utomhushögtalare med kompakt, stilren design och levererar hög ljudkvalitet.
UV-resistenta och vattentåliga högtalare som står sig väl mot vädrets hårda tester och den kompakta designen gör att den lätt och snyggt passar på altanen eller soldäcket!

De har en effekttålighet på 100W RMS och en känslighet på 88dB. Impedansen ligger på 8ohm och frekvensomfånget sträcker sig mellan 80-20.00Hz.

Dessa högtalare gör sig riktigt bra till altanen eller pool-området. Lättdrivna högtalare som inte behöver mycket kraft för att musiken ska höras och spelar väldigt bra i mellan-/höga register. Högtalarna säljs i par och är vridbara så de kan anpassas efter hur du vill placera dem i rummet.

Dessa superba högtalarpar kommer i två olika färger så du kan välja mellan svart eller vitt beroende på vad som faller dig i smaken.


System One IC620 är en tvåvägs 6.5tum takhögtalare för infälld montering i tak med en bas och välljudande diskant. Tillsammans med den 1tums domediskanten är denna högtalare perfekt när du vill fylla varje vrå av ditt hem med din favoritmusik utan att sticka ut eller ta upp en massa plats i rummen.

Frekvensomfågent sträcker sig från 70-20000Hz med en impedans på 8ohm. Kombinera det med känsligheten på 90dB och en effekttålighet på 80W RMS/160W max och IC620 kan garantera ett otroligt fylligt och detaljrikt ljud som kommer att förvåna gång på gång!

Yttermått 229mm. Monteringshål: 195mm. Monteringsdjup: 70mm.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Qed Silver Anniversary XT Terminerad högtalarkabel
QED Silver Anniversary-XT högtalarkabel skär ner på förlorad audiosignalenergi...
fr. 1595 kr

Butikslager

Om varumärket

System One är ett varumärke som tack vare korta led från leverantör till slutkund kan erbjuda ljudprodukter för hem som låter mer och bättre än vad prislappen vill avslöja. Med många års erfarenhet av ljudprodukter till hem har man idag ett sortiment med stort omfång där det ryms allt ifrån hemmabio, multiroom-lösningar till micro-förstärkare!
System One

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio MA1240 Multiroompaket medium
-29%
Perfekt multiroom paket när du vill ha musik i flera rum, ute som inne!
13986 kr
9998 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Qed Silver Anniversary XT Terminerad högtalarkabel 2x3M
QED Silver Anniversary-XT högtalarkabel skär ner på förlorad audiosignalenergi...
1895 kr