GAS ALPHA 8D2 2x8tum i GV-låda & GAS PRO 600.1 | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Baspaket

GAS ALPHA 8D2 2x8tum i GV-låda & GAS PRO 600.1

Grymt baspaket som verkligen kommer dra blickar till sig! Dubbla 8" basar i portad GV-låda med 600W slutsteg! 
Artikelnr.
SETALPH8PRO6001
GAS
GAS ALPHA 8D2 2x8tum i GV-låda & GAS PRO 600.1 i gruppen Billjud / Paketlösningar / Baspaket hos BRL.se  (SETALPH8PRO6001)
GAS ALPHA 8D2 2x8tum i GV-låda & GAS PRO 600.1
Kampanj
4992 kr / 4498 kr
Du sparar 494 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta baspaket så får du en baslåda med dubbla GAS Alpha 8D2 med GAS GV-låda och utgör grunden för en grym baslåda som på riktigt är startskottet för ditt kommande ljudbygge. Dubbla 2ohm talspolar per bas, gemensam effekttålighet på 500W RMS. Vi har även slängt in ett slutsteg som kommer leverera rikligt med effekt till denna skapelse! Grymt baspaket som verkligen kommer dra blickar till sig! 


GAS ALPHA 8D2 är en 8" bas i GAS populära och långlevande Alpha-serie. Dubbla 2 ohms talspolar skänker ytterligare möjlighet att förändra den slutgiltiga impedansen, för att säkerställa att ljudbygget blir precis som du tänkt dig. 250W RMS och den klassiska Alpha-looken gör detta till ett grymt val av bashögtalare till det stundande ljudbygget! 

  • 2 x 2 ohm
  • 250W RMS / 500W MAX
  • Kraftig magnetkonstruktion

Alpha-serien har en historia av välkonstruerade element i en grym prisklass. Detta är inget undantag, där man helt enkelt byggt vidare och utvecklat serien ytterligare i rätt riktning. Kraftigare magnetkonstruktion, dubbla talspolar och en förhållandesvis hög effekttålighet ger oss ett baselement som både förgyller ljudbilden med sin närvaro, och allt detta till ett rimligt pris.

Monteringsdjup: 120mm

GAS GV208
Baslåda framtagen för att passa de allra flesta 8" basarna på marknaden. Här är det dubbel 8" som passar. Lådan är på 38 liter. Alla hörn är tätade med 3-kantslister för att ta bort minsta möjlighet till läckage och bibehålla ljudtrycket inne i lådan och få ut allt ljud via elementet och porten. Slitsporten har blivit förfinad sen tidigare modell och har nu rundade hörn och större yta, för att slippa blåsljud.

GV208 är förberedd med dämpmaterial och kablar till inkopplingsterminalerna. Så det är bara att koppla in basarna. Fördelen med dubbla terminaler är att man själv kan bestämma hur basarna ska kopplas och påverka impedansen på baslådan.

Levereras ej monterad! 


GAS PRO 600.1 är ett monoblock som lämnar 600W(RMS) @ 1 ohm.
En helt ny, stilren design gör slutsteget komplett för basälskaren som vill ge sina basar ordentligt med effekt och samtidigt ha bra kontroll. 

  • Effektiv Klass D-teknik
  • 600W(RMS) @ 1 ohm
  • Stora inställningsmöjligheter


GAS PRO600.1 är en vidareutveckling ur tidigare PRO AMP-serier där man konsturerat slutstegen med högkvalitativa komponenter i ett fantastiskt prisläge. Den effektiva Klass-D tekniken ger mer effekt med mindre förbrukning. Steget har dessutom stora inställnings möjligheter med bland annat ett inbyggt subsonicfilter och bass boost. Bass-remote ingår. Den höga dämpfaktorn ger en utmärkt kontroll över dina basar.

Som grädde på moset har slutsteget fått en otroligt snygg och stilren design med orangea kanter och en diskret GAS-logga på mitten av steget.


Vi rekommenderar att du använder följande:
XS Power XE12-60 - Klicka här!
Kabelkit GAS PP4 - Klicka här
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Rekommenderade tillbehör

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
GAS PP4 är ett komplett kabelpaket för inkoppling av slutsteg.
898 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
XS Power XE12-60 batteri 12V 60Ah
XS Power XE12-60 är ett kraftfullt batteri med grymma prestanda.
3998 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS ALPHA 8D2 2x8tum i GV-låda & GAS PRO 600.1
-10%
Grymt baspaket som verkligen kommer dra blickar till sig! Dubbla 8" basar i portad GV-låda m...
4992 kr
4498 kr

Liknande produkter

GAS GV208 + 2st Hertz ES 200.5 + Hertz HCP 1D
-9%
Här har vi en stabil baslåda som fylls med dubbla 8" element från Hertz som drivs a...
5268 kr
4790 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
GAS PP4 är ett komplett kabelpaket för inkoppling av slutsteg.
898 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
XS Power XE12-60 batteri 12V 60Ah
XS Power XE12-60 är ett kraftfullt batteri med grymma prestanda.
3998 kr