Köp GAS Comp 12D1 i Comp-låda & GAS Competition 3500.1D G2 från GAS hos Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Baspaket

GAS Comp 12D1 i Comp-låda & GAS Competition 3500.1D G2

Riktigt kraftfullt paket som tar basen till nya djup!
Artikelnr.
SETCOMPX3PKT
GAS
GAS Comp 12D1 i Comp-låda & GAS Competition 3500.1D G2 i gruppen Billjud / Paketlösningar / Baspaket hos BRL.se (SETCOMPX3PKT)
GAS Comp 12D1 i Comp-låda & GAS Competition 3500.1D G2
Kampanj
13994 kr / 12998 kr
Du sparar 996 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Med detta paket når du de högsta topparna och de djupaste dalarna i basriket! Ett Comp-element i en comp-låda är minst sagt en grym kombination. När dessa produkter får arbeta ihop kommer du nästan bli tårögd av resultatet. Slutsteget i detta paket är riktigt kraftfullt och driver denna låda med enkelhet, så ta det lugnt med gainen!


GAS Competition 12D1
är ett 12" element plockat ur den häftiga och effekttåliga Competition-serien. Precis som 10" och 15" elementen i serien är detta ett praktexempel på att extremt högkvalitativa och vågbrytande bashögtalare inte behöver kännetecknas av ett högt pris. 1500W RMS och dubbla 1 ohms spolar lämnar alla dörrar öppna för att uppnå grymt höga dB-nivåer och höja pulsen ordentligt!  

 • 1500W RMS/3000W MAX
 • 2x1 ohm impedans
 • GAS klassiska design
 • Kraftig magnetkonstruktion

GAS Competition-serie bjuder på element med bland annat Aluminiumkorg, dubbla talspolar,  papperskon, dubbla sömmar för bra hållbarhet och mycket mer. Den höga effekttålighet och möjliheten att anpassa lasten i ljudsystemet ger oss ett baselement som förgyller det lägre registret av ljudbilden med sin närvaro och pondus med bravur.


VAS: 16.1L
Qts: 0.20
Fs: 33.9Hz
Re: 2 Ohm
SPL: 86.6 dB


GAS GV112COMP är baslådan framtagen för att passa riktigt kraftfulla 12" basar på marknaden. Lådan har en broderad GAS logotype på toppen och lådan är på 95 liter. Alla hörn är tätade med 3-kantslister för att ta bort minsta möjlighet till läckage och bibehålla ljudtrycket inne i lådan och få ut allt ljud via elementet och porten. Flera interna stag finss, för att ta bort resonanser och stärka lådan. Slitsporten har blivit förfinad sen tidigare modell och har nu rundade hörn och större yta, för att slippa blåsljud.

GV112COMP är förberedd med dämpmaterial och kablar till inkopplingsterminalen. Så det är bara att koppla in basen. 

Lådan är byggd i 19mm MDF. Fördelen med slitsport, förutom minimering av blåsljud, är att det blir ett extra stag i lådan och den blir stabilare. Terminalen är infälld på baksidan. Hela gaveln är försänkt, givetvis med välljud i åtanke. Dubbla frontbafflar ger en ytterligare dimension när det gäller stabiltets, som enbart ger lådan fördelar och allt detta presenteras som välljud.

Yttermått: 880x400x465/366mm (BxHxD)

Volym: 95 liter
Portarea: 210cm2
Portlängd: 49cm
Avstämd: 33Hz


GAS Competition 3500.1D G2  är ett grymt effektfullt slutsteg ur den populära Competition-serien. Ett monosteg för den som vill kunna driva basarna fullt ut. Högeffektiv konstruktion och väl utvalda komponenter ger alla möjligheter att bygga ett kraftfull ljudsystem! 


Höga Krav på bra slutsteg i en billjudsinstallation går inte att förminska och precis som övriga modeller i Competition-serien är 3500.1D G2 ett högeffektivt slutsteg som levererar rikligt med effekt. En noggrann konstruktion, högkvalitativa komponenter och extremt sober design ger ett slutsteg som både ser ut, känns och är fulländat. Det kan nämnas att den interna högtalarkabeln är 16mm2 tjock, allt för att leverera effekten till basarna.

Det finns gott om inställningsmöjligheter för den som vill optimera ljudet, Subsonic-filter, lågpass samt en bass-remote som möjliggör enkel styrning utav basnivån från förarplatsen i bilen. 

Effekthantering:
1x1800W RMS @4ohm
1x2500W RMS @2ohm
1x3500W RMS @1ohm

Använd 50mm2 Strömkabel  
Rekommenderat kabelkit

OBS!
Detta steg kräver en större batteribank än det originalbatteri som sitter i bilen. 
Gärna 2st XS Power XE12-80


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Baselement: 1 st. GAS Competition 12D1 (Artnr. 900COMP12D1)
 • Baslåda: 1 st. GAS Competition 12 tum låda med logotyp (Artnr. 910GV112COMPGL)
  Tillverkare: GAS
  Typ: Enkel
  Högtalartyp: Med låda
  Storlek: 12 tum
 • Butikslager

  Om varumärket

  GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!
  GAS

  Du har nyligen tittat på

  GAS Comp 12D1 i Comp-låda & GAS Competition 3500.1D G2
  -7%
  Riktigt kraftfullt paket som tar basen till nya djup!
  13994 kr
  12998 kr

  Produkter relaterade till din historik