GAS GMV650BT & GAS Alpha Högtalare | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

GAS GMV650BT & GAS Alpha Högtalare

Ge din bil ett lyft med en schysst mediaspelare och bra högtalare!
Artikelnr.
SETGMV650BTALPHA
GAS
GAS GMV650BT & GAS Alpha Högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETGMV650BTALPHA)
GAS GMV650BT & GAS Alpha Högtalare
Kampanj
3294 kr / 1998 kr
Du sparar 1296 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta paket får du med GAS GMV650BT dubbeldin huvudenhet som lämpar sig mycket bra till multimedia och ger dig full kontroll över din musik samtidigt som du kan visa filmer på den stora 6,5" skärmen! Tillsammans med dessa prisvärda högtalare får du en perfekt uppgradering från orginalljudet!

GAS GMV650BT är en multimedia dubbel-din från GAS! Den stora 6,5 tum TFT pekskärmen, ger dig full kontroll över all din musik, direkt från bilens instrumentpanel. Vill du i baksätet styra musiken kan du använda dig av den medföljande fjärren.

  • 6,5 tum TFT pekskärm
  • Bluetooth för enkel uppspelning
  • RDS FM/AM-radio
  • Extern mikrofon för handsfree samtal
  • Ingång för backkamera


GMV650BT ger dig möjlighet att ansluta ett hav av olika ljudkällor. Spela upp musik via USB-, AUX- och SD-porten eller anslut dig trådlöst med hjälp av den integrerade Bluetoothfunktionen! När din telefon, minneskort eller USB minne är anslutet till maskinen så kan du lyssna på musik, titta på bilder eller film som du lagrat på enheten.

Med hjälp av den externa mikrofonen kan du dessutom ringa och ta emot traffiksäkra handsfreesamtal.Om detta inte vore nog, så kommer receivern med en RDS FM/AM-radio och 30 förinställda stationer. När det sedan blir dags att bygga ut ljudsystemet finns 3par lågnivåutgångar och en dedikerad subwoofer utgång tillgängliga.


GAS ALPHA Koaxialer 
GAS ALPHA koaxialer har aldrig varit bättre. Flertalet uppgraderingar har gjorts på den redan omtalade serien. Membranet har t.ex. justerats ytterligare för att ännu smidigare och balanserat återge musiken som det var tänkt när den spelades in. Välj själv vilken storlek du vill ha på dina koaxialer.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

QED Profile J2J 3,5mm
-10%
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr
176 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först...
99 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS GMV650BT & GAS Alpha Högtalare
-39%
Ge din bil ett lyft med en schysst mediaspelare och bra högtalare!
3294 kr
1998 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först&au...
99 kr
QED Profile J2J 3,5mm 1m
-10%
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr
176 kr