GAS GMV650BT + GAS Silver Högtalare | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

GAS GMV650BT & GAS Silver Högtalare

Skäm bort bilen med en schysst huvudenhet och GAS fina Silver Högtalare!
Artikelnr.
SETGMV650BTSILVER
GAS
GAS GMV650BT & GAS Silver Högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETGMV650BTSILVER)
GAS GMV650BT & GAS Silver Högtalare
Kampanj
4094 kr / 2598 kr
Du sparar 1496 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta paket får du med GAS GMV650BT dubbeldin huvudenhet som lämpar sig mycket bra till multimedia och ger dig full kontroll över din musik samtidigt som du kan visa filmer på den stora 6,5" skärmen! Tillsammans med dessa prisvärda högtalare får du en perfekt uppgradering från orginalljudet!

GAS GMV650BT är en multimedia dubbel-din från GAS! Den stora 6,5 tum TFT pekskärmen, ger dig full kontroll över all din musik, direkt från bilens instrumentpanel. Vill du i baksätet styra musiken kan du använda dig av den medföljande fjärren.

  • 6,5 tum TFT pekskärm
  • Bluetooth för enkel uppspelning
  • RDS FM/AM-radio
  • Extern mikrofon för handsfree samtal
  • Ingång för backkamera


GMV650BT ger dig möjlighet att ansluta ett hav av olika ljudkällor. Spela upp musik via USB-, AUX- och SD-porten eller anslut dig trådlöst med hjälp av den integrerade Bluetoothfunktionen! När din telefon, minneskort eller USB minne är anslutet till maskinen så kan du lyssna på musik, titta på bilder eller film som du lagrat på enheten.

Med hjälp av den externa mikrofonen kan du dessutom ringa och ta emot traffiksäkra handsfreesamtal.Om detta inte vore nog, så kommer receivern med en RDS FM/AM-radio och 30 förinställda stationer. När det sedan blir dags att bygga ut ljudsystemet finns 3par lågnivåutgångar och en dedikerad subwoofer utgång tillgängliga.


3 Par lågnivutgångar
AUX-ingång på baksidan

GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av.En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 3,5" 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

QED Profile J2J 3,5mm
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
fr. 195 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först...
99 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS GMV650BT & GAS Silver Högtalare
-37%
Skäm bort bilen med en schysst huvudenhet och GAS fina Silver Högtalare!
4094 kr
2598 kr

Liknande produkter

GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare
-27%
Vill du ha ett billjud som imponerar på även den mest kräsna av personer är d...
4486 kr
3290 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först...
99 kr
QED Profile J2J 3,5mm 1m
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr