GAS GMV651BT med Rockford Fosgate P1-2x12 & Prime-högtalare

Spelglatt helhetspaket från prisvärd dubbel-DIN från GAS, rockiga koaxialhögtalare, dubbla 12"-basar och slutsteg från Rockford Fosgate som tillsammans garanterat levererar tryck i bilen!
Artnr: SETP12X12PKT6
37
GAS GMV651BT med Rockford Fosgate P1-2x12 & Prime-högtalare i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / Helhetspaket hos BRL.se (SETP12X12PKT6)
GAS GMV651BT med Rockford Fosgate P1-2x12 & Prime-högtalare

Kampanj

Butiksfest!

Exkl. moms
11190 kr / 6998 kr
Du sparar 4192 kr (37%)
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Riktigt spelglatt paket med stereo från GAS och ljud från Rockford Fosgate. Det låter väl inte helt fel med en kraftfull baslåda med dubbla 12" P1-basar som arbetar effektivt tillsammans med ett Klass-D monoblock! Med följer även de rockiga koaxialhögtalarna ur Prime-serien.

GAS GMV651BT är en kapabel dubbel-DIN med en stor och härlig 7" pekskärm, lättnavigerat gränssnitt och goda möjligheter att spela upp musik från ett hav av olika källor. USB, AUX, SD-kort eller varför inte ansluta mobilen trådlöst via Bluetooth? Det slutar inte där! Koppla in en backkamera och mästra alla tänkbara kniviga parkeringssituationer. Det är svårt att hitta en bilstereo som kan erbjuda alla dessa finesser till samma pris!
 • Stor 7” display
 • Bluetooth & handsfree
 • FM/AM (med RDS)
 • 4x50W
 • Extern mikrofon
 • Ingång för backkamera
 • 2 x video out, spela upp film till extern skärm
 • 3 par lågnivå


Rockford Fosgate Prime-koaxialer
Prime-seriens fullregisterhögtalare är oerhört prisvärda och lättdrivna och, passar perfekt om du vill uppgradera bilens originalhögtalare.

4-tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 100-20.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Prime-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25-tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 62-20.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5-tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 52-20.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 45W RMS och den känsligheten på 91dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9-tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 47-20.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 65W RMS och den höga känsligheten på hela 90dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.

Samtliga högtalare är tillverkade med polypropen koner och de integrerade diskanterna har silkesdomes. För att kunna hantera stötar och ojämna vägunderlag har de även en gummiupphängning, tryggt placerat i en stålkorg. Med alla högtalare medföljer två galler, dubbla integrerade hög-pass crossovers och monteringsverktyg.


Rockford Fosgate P1-2x12 är en passiv baslåda med dubbla 12" P1-basar. Elementen är precis desamma som de lösa i PUNCH-serien och ger därför som bekant riktigt mycket bas. En RMS på 500W i 2 ohm ger dig möjligheten att dra på ordentligt och verkligen få ett kraftfullt ljud!

 • 500W RMS / 1000W MAX
 • Dubbla 12" P1-basar
 • Portad konstruktion


Den portade baslådan är framtagen för att ge ett alternativ till Rockford Fosgates lösa element och lådan man placerat basen i är omsorgsfullt byggd med hög kvalité på både material och komponent.

Rockford Fosgate R2-500X1 är ett monoblock tillhörande den prisvärda Prime-serien. Detta slutsteg är tack vare Klass D-teknologi mycket effektivt och levererar 500W RMS i 2 ohm! Medföljande bass remote gör det enkelt att justera basnivån i bilen, utan att behöva rota fram slutsteget i bagageluckan när du vill ha ett lite lugnare ljud. Med slutstegets delningsfilter kan du justera ljudet så som du vill ha det. 

 • 1x300W RMS @ 4 ohm
 • 1x500W RMS @ 2 ohm
 • Punch EQ med +18 dB boost @ 45Hz
 • Aluminium kylfläns
 • Överhettning- och kortslutningsskydd
 • C.L.E.A.N-inställning

Rockford Fosgate R2-500X1 är optimerat för att driva en subwoofer på ett effektivt sätt utan att ställa höga krav på elförsörjningen i bilen. Rockfords intergrerade Punch EQ gör att ljudet kan justeras för bästa möjliga ljudkvalitet och frekvensdelning. 

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in