GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare

Vill du ha ett billjud som imponerar på även den mest kräsna av personer är detta paketet du letat efter. 

Artikelnr.
SETGMVM750BTPUNCH
GAS
GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETGMVM750BTPUNCH)
GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare
Kampanj
4486 kr / 3290 kr
Du sparar 1196 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta bilstereopaket har vi kombinerat produkter från två av de absolut största märkena inom billjud, nämligen GAS och Rockford Fosgate. Huvudenheten GAS GMVM750BT är en enkel-din stereo med en 7 tum pek-skärm, och tillsammans med koaxialerna från Rockfords Punch-serie återger de ett ljud din bil nog aldrig upplevt förr.


GAS GMVM750BT
är stereon för dig som vill ha stor skärm och ett lättnavigerat gränssnitt men som inte får plats med en 2-DIN stereo. Den motordrivna 7" skärmen kommer ut ur maskinen och du får  möjlighet att titta på film eller lyssna på musik från många olika källor.

Smarta anslutningar
GMVM750BT ger dig möjlighet att ansluta många olika ljudkällor som USB, AUX, SD-kort och Bluetooth funktion för både handsfree telefonsamtal och musik streaming vilket gör att du kan både lyssna och snacka säkert. När du ska ringa ett telefonsamtal gör du det enkelt via bluetooth funktionen och den inbyggda mikrofonen. När din telefon, minneskort eller USB minne är anslutet till maskinen så kan du lyssna på musik, titta på bilder eller film som du lagrat på enheten.

Motordriven 7" skärm
Med ett enkelt knapptryck kommer den motordrivna 7" skärmen ut ut maskinen. Menyerna på den 7" stora displayen är mycket tydliga och logiska vilket gör maskinen enkel att använda.

Utbyggnadsmöjligheterna är nästa oändliga.
När du vill bygga ut ljudsystemet finns lågnivåutgångar till separata slutsteg. 2par lågnivåutgångar och en dedikerad subwoofer utgång finns tillgängliga, dessa har en utnivå på 2Volt.

Backkamera ingång finns så att du kan ha full uppsikt bakom bilen också. Det gör det mycket enklare att backa eller parkera. En videoutgång finns också på baksidan, det gör det möjligt att ansluta ytterligare en bildskärm för baksätespassagerare.

Styr stereon från baksätet
Med den medföljande fjärrkontrollen styr du maskinen enkelt även från baksätet.


Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter.

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna.

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs.

6x9tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

QED Profile J2J 3,5mm
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
fr. 195 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först...
99 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS GMVM750BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare
-27%
Vill du ha ett billjud som imponerar på även den mest kräsna av personer är d...
4486 kr
3290 kr

Liknande produkter

Pioneer DEH-80PRS + Rockford Fosgate PUNCH-serie
-18%
Pioneer DEH-80PRS är det perfekta valet för ljudälskare som vill ha kunna stäl...
5496 kr
4490 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först...
99 kr
QED Profile J2J 3,5mm 1m
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr