JVC KD-R992BT & GAS SILVER-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-R992BT & GAS SILVER-högtalare

GAS Silver-högtalarna drivs i detta bilstereopaket av JVC KD-R992BT!
Artikelnr.
SETKDR992SILVER
JVC
JVC KD-R992BT & GAS SILVER-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETKDR992SILVER)
JVC KD-R992BT & GAS SILVER-högtalare
Kampanj
4078 kr / 2798 kr
Du sparar 1280 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Två par GAS Silver-högtalare i valfri storlek och enkeldinstereon JVC KD-R992BT placeras här i ett bilstereopaket som lyfter ljudkvaliteten i din bil. Högtalare med hög effekttålighet och bra klipp i mellanregistret och en stereo med Bluetooth och 3 par lågnivåutgångar (4V). 

JVC KD-R992BT erbjuder allt och lite därtill. Anslut via Bluetooth för upp till två enheter samtidigt, trådbundet via AUX/USB och styr stereon från en app i din telefon. Stort stöd för högupplösta filformat och möjligheter att bygga ut ljudsystemet i din bil via 3par lågnivå med utnivå på 4 volt gör detta till ett grymt alternativ till din bil! 

 • AUX/USB
 • Bluetooth - anslut två enheter samtidigt! 
 • 4x50W MOSFET
 • 3par lågnivå (4V)
 • Stöd för WAV/FLAC
 • JVC Remote Control App
 • Stöd för Spotify


Möjligheterna med KD-R992BT är nästintill oändliga. Välj själv hur du helst ansluter din smarta enhet - trådbundet via USB/AUX eller trådlöst via Bluetooth. Två enheter kan ansluta samtidigt via Bluetooth vilket delar upplevelsen där den ena kan sköta musiken och den andra ta emot samtal. 

Via USB eller Bluetooth kan den med Spotify Premium även kontrollera uppspelningen via tjänsten direkt på enheten. Inkluderandet av stöd för filformaten WAV och FLAC (upp till 96kHz/24bit) är även det en prominent funktion och för den som verkligen vill uppleva hög kvalitet går det givetvis att spela upp favorit CD-skivorna.


GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av.En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare! 

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

König USB 2.0-minne
König USB 2.0-minne är en extremt kompakt datalagringslösning.
389 kr
Lightning-kabel lightning hane - USB A hane
Denna synk- och laddningskabel är lämplig för att synkronisera din Apple-enhet med ...
fr. 119 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-R992BT & GAS SILVER-högtalare
-31%
GAS Silver-högtalarna drivs i detta bilstereopaket av JVC KD-R992BT!
4078 kr
2798 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Lightning-kabel lightning hane - USB A hane
Denna synk- och laddningskabel är lämplig för att synkronisera din Apple-enhet med ...
fr. 119 kr
König USB 2.0-minne
König USB 2.0-minne är en extremt kompakt datalagringslösning.
389 kr