JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM

Kanonpaket med Kitsystem och koaxialhögtalare från GAS Silver-serie samt en grym stereo från JVC med mycket funktioner som tex bluetooth uppkoppling med upp till två telefoner. 
Artikelnr.
SETKDR992SILVERK
JVC
JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETKDR992SILVERK)
JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM
Kampanj
4886 kr / 3298 kr
Du sparar 1588 kr
space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Kanonpaket med Kitsystem och koaxialhögtalare från GAS Silver-serie samt en grym stereo med mycket funktioner som tex bluetooth uppkoppling med upp till två telefoner.

JVC KD-R992BT erbjuder allt och lite därtill. Anslut via Bluetooth för upp till två enheter samtidigt, trådbundet via AUX/USB och styr stereon från en app i din telefon. Stort stöd för högupplösta filformat och möjligheter att bygga ut ljudsystemet i din bil via 3par lågnivå med utnivå på 4 volt gör detta till ett grymt alternativ till din bil! 

 • AUX/USB
 • Bluetooth - anslut två enheter samtidigt! 
 • 4x50W MOSFET
 • 3par lågnivå (4V)
 • Stöd för WAV/FLAC
 • JVC Remote Control App
 • Stöd för Spotify

Möjligheterna med KD-R992BT är nästintill oändliga. Välj själv hur du helst ansluter din smarta enhet - trådbundet via USB/AUX eller trådlöst via Bluetooth. Två enheter kan ansluta samtidigt via Bluetooth vilket delar upplevelsen där den ena kan sköta musiken och den andra ta emot samtal. 

Via USB eller Bluetooth kan den med Spotify Premium även kontrollera uppspelningen via tjänsten direkt på enheten. Inkluderandet av stöd för filformaten WAV och FLAC (upp till 96kHz/24bit) är även det en prominent funktion och för den som verkligen vill uppleva hög kvalitet går det givetvis att spela upp favorit CD-skivorna. 

GAS Silverkit finns i 5.25 och 6.5tums och är ett 2-vägssystem med en rejäl magnet för det rätta trycket, samt en diskant som spelar fantastisk i de höga frekvenserna, där du får en detaljrikedom utöver det vanliga. De är lösa för ett infällt eller utanpåliggande montage.

Filterboxar med 12db branthet i läcker design som innehåller högkvalitativa komponenter för bästa tänkbara ljud. GS6K/GS5K leveraras med kablar, galler, monteringsringar för diskanter för utanpåliggande eller infällt montage.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 3.5", 4", 5.25" eller 6.5" som högtalarpar 2.
 
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM
-33%
Kanonpaket med Kitsystem och koaxialhögtalare från GAS Silver-serie samt en grym stereo...
4886 kr
3298 kr

Liknande produkter

JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem
-43%
Grymt paket med en JVC-stereo och GAS Alpha kitsystem och koaxialhögtalare från Alpha-s...
3486 kr
1998 kr
JVC KD-R992BT & HERTZ DCX Kitsystem
-8%
Hertz DSK-kitten och Hertz DCX koaxialhögtalarna är skapade av material med högpres...
3570 kr
3298 kr
JVC KW-M24BT & AUDISON APK KITSYSTEM
-27%
I detta fantastiska paket kombinerar vi Audisons APK kitsystem med koaxialhögtalarna APX med ...
6170 kr
4498 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Mobilhållare iPhone 6/6s & 7
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll!
348 kr