JVC KD-X362BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-X362BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare

Stereo med Bluetooth och 2 par högtalare!
Artikelnr.
SETKDX362PRIME
JVC
JVC KD-X362BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETKDX362PRIME)
JVC KD-X362BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare
Kampanj
2670 kr / 1990 kr
Du sparar 680 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta bilstereopaket hittar vi enkeldinenheten JVC KD-X362BT som kommer med en uppsjö av moderna anslutningsfunktioner, t.ex. Bluetooth för musikstream och handsfree. Via 2 par lågnivåutgångar kan du ansluta extern slutsteg för att ge dina högtalare ännu mer effekt att spelas med. I paketet väljer du själv storlek på 2 par koaxialhögtalare ur Rockford Fosgates prisvärda PRIME-serie!


JVC KD-X362BT är en funktionsrik enkeldin till ett klockrent pris från branschledande JVC!

 • 4x50W MOSFET
 • Kort monteringsdjup
 • AUX, USB och två Bluetooth-enheter samtidigt - möjligheterna är oändliga!
 • Spotify Control
 • Snabbare laddning (1,5A)
 • Tidskompensering, Sound Lift och Volume Link EQ
 • Stöd för FLAC (Upp till 24bit/96kHz via USB)

I ett smidigt format
En multimediaspelare är en modern stereoenhet där JVC valt att inte inkludera det klassiska stödet för CD-skivor. Detta ger en enhet med ett lägre installationsdjup vilket i många fall är ett stort plus! För att kompensera saknaden av CD med sitt högupplösta ljud har man inkluderat stöd för FLAC.


Rockford Fosgate Prime
Prime-seriens fullregisterhögtalare är oerhört prisvärda och lättdrivna och, passar perfekt om du vill uppgradera bilens originalhögtalare.

4 tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 100-20.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Prime-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 62-20.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 52-20.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 45W RMS och den känsligheten på 91dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9 tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 47-20.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 65W RMS och den höga känsligheten på hela 90dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.

I rullistan väljer du storlek på dina högtalare!


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-X362BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare
-25%
Stereo med Bluetooth och 2 par högtalare!
2670 kr
1990 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
348 kr