JVC KW-DB93BT & HERTZ DCX-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-DB93BT & HERTZ DCX-högtalare

Italienska Hertz står för högtalarna i detta bilstereopaket som kompletteras med stereo från JVC!
Artikelnr.
SETKWDB93DCX
JVC
JVC KW-DB93BT & HERTZ DCX-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETKWDB93DCX)
JVC KW-DB93BT & HERTZ DCX-högtalare
Kampanj
3970 kr / 3490 kr
Du sparar 480 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Två par Hertz DC-högtalare i valfri storlek tillsammans med JVC KW-DB93BT utgör detta prispressade och lättdrivna system. Bluetooth, DAB-radio och stora ljudinställningsmöjligheter, däribland 3 par lågnivå på 4V, gör att möjlighterna rent ljudmässigt är stora! 

JVC KW-DB93BT är en dubbeldin med enkelt upplägg och mängdvis funktioner. Bluetooth för streaming och handsfree, kristallklar DAB-radio och möjlighet att styra Spotify direkt från enheten. 3 par lågnivåutgångar på 4V för att bygga ut din bils ljudsystem! 

 • 3 par lågnivå (4V)
 • Spotify App Link
 • Bluetooth - streama och tala! 
 • 13-bands EQ
 • Tidskompensering
 • App-styrning
 • DAB-radio

Varför begränsa anslutningsmöjligheterna? Med KW-DB93BT har JVC plockat fram en dubbeldin-enhet som erbjuder det allra mesta i kontaktväg, och man har gjort det riktigt bra. DAB-radio breder ut sig mer och mer även i Sverige och därför finns här stöd för den högupplösta efterträdaren till den klassiska FM-radion. Bluetooth för att streama musik från tjänster som Spotify och TIDAL. Om du hellre ansluter trådat finns här frontplacerade USB / AUX-ingångar för att snabbt sätta igång musiken. CD-spelaren används av dig som sannerligen söker högkvalitativ ljudåtergivning.


Hertz DCX-koaxialer
Hertz Dieci DCX är koaxialhögtalare utformade med oerhörd omsorg för att kunna drivas på bilstereons inbyggda effekt. En perfekt allround-högtalare för dig som söker en uppgradering från ditt originalljud. Dieci-serien kombinerar optimal installationsvänlighet med både dynamik och ljudkänsla.

Magneten är tillverkad av Neodymium, vilket ofta återfinns i High-Performance högtalare eftersom de är väldigt solida. Magneterna används därför flitigt för att få mycket kraft på en begränsad storlek. PEI-dome diskanten tillför en detaljrik diskant. Designen är väl genomarbetad med en stilren svart papperskon och en orangekorg.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS PRO 80.2
GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
1198 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-DB93BT & HERTZ DCX-högtalare
-12%
Italienska Hertz står för högtalarna i detta bilstereopaket som kompletteras med st...
3970 kr
3490 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PRO 80.2
GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
1198 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr