JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem

Bilstereopaket med dubbeldin från JVC samt kitsystem + koaxialhögtalare från GAS Alpha-serie!
Artikelnr.
SETKWM24ALPHAK
JVC
JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWM24ALPHAK)
JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem
Kampanj
4686 kr / 3498 kr
Du sparar 1188 kr
space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

GAS ALPHA 6,5" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6,5" SLIM! 

JVC KW-M24BT med Bluetooth och två par lågnivåutgångar kombineras i detta bilstereopaket med kitsystem samt ett par koaxialhögtalare ur GAS extremt populära Alpha-serie. Du väljer själv storlek på kitsystem och koaxial, helt utifrån önskemål och förutsättningar i din bil! 


JVC KW-M24BT är en 6,8" dubbeldin-enhet från JVC som erbjuder anslutning via Bluetooth för streaming av musik och handsfree. Via bakplacerad USB kan du både spela lagrad musik och ladda din telefon och med 7-bands EQ och 2 par lågnivåutgångar kan du både bygga ut och optimera ditt ljud! 

  • 4x50W MOSFET
  • Bluetooth för streaming och handsfree
  • 7-bands grafisk EQ
  • 2par lågnivåutgångar
  • Lågt monteringsdjup
  • 6,8" touchskärm

Streama din musik via Bluetooth, där möjlighet att parkoppla två smarta enheter simultant finns. Via Bluetooth-tekniken finns givetvis också möjlighet att ta emot handsfree-samtal, för båda ansluta telefoner. 

Optimera för att briljera, med hjälp av 7-bands EQ där du antingen väljer presets eller själv ställer in för att få ett optimalt ljudresultat. Det låga monteringsdjupet på enheten underlättar vid installation och är ett grundläggande krav för att kunna ersätta originalstereon i vissa bilar. 


GAS Alpha kitsystem
Populära kitsystem med bra kvalitet. Tight midbas kombinerat med den detaljrika diskanten skapar en bra ljudbild både för musik och tal. Kittet har en grund konstruktion som medför att det är lättmonterat i de flesta bilarna. 

5.25" - 50W RMS/100W Max, känslighet 88dB
6.5" -  60W RMS/100W Max, Känslighet 90dB


GAS Alpha-Koaxialer 
GAS Alpha koaxialerna har aldrig varit bättre. Flertalet uppgraderingar har gjorts på den redan omtalade serien. Membranet har t.ex. justerats ytterligare för att ännu smidigare och balanserat återge musiken som det var tänkt när den spelades in.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem
-25%
Bilstereopaket med dubbeldin från JVC samt kitsystem + koaxialhögtalare från...
4686 kr
3498 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr