JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE

Bilstereopaket med en JVC-stereo & 2 valfria högtalarpar från GAS ALPHA som ger ett riktigt ljudlyft i din bil!
Artikelnr.
SETKWM741ALPHA
JVC
JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWM741ALPHA)
JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE
Kampanj
7486 kr / 4690 kr
Du sparar 2796 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

GAS ALPHA 6.5" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6.5" SLIM
GAS ALPHA 6x9" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6x9"Med detta paket får du en riktig ljuduppgradering i din bil! Du får välja 2 valfria par från GAS ALPHA-serien för att just detta ska passa din bil, samt att du får en fullsmockad mediaspelare från JVC med bla Apple CarPlay & Android Auto, 3 par lågnivå & tidskompensering. Med en snygg design och en skärm på 6.8" kommer denna stereo smälta in snyggt i din interiör! 

JVC KW-M741BT är en mediaspelare som är full med smarta funktioner! Bla har denna maskin Apple CarPlay & Android Auto vilket används för att spegla din telefon och dess utvalda appar!
Den är även utrustad med en 6.8" touchskärm som gör den väldigt lättmanövrerad.

  • Apple CarPlay & Android Auto
  • Bluetooth & USB. Möjlighet med 2 telefoner uppkopplade samtidigt via Bluetooth
  • Kort chassi på 75mm
  • 3 par lågnivå med 4V
  • Tidskompensering

Med den smala konstruktionen på 75mm blir det väldigt smidigt att få plats även i dom bilmodeller med minst plats för en ny stereo. En snygg och stilren touchskärm på 6.8" som är enkel att hantera och smälter snyggt in i din interiör. 

Spelaren är utrustad med 3 par lågnivå med 4v vilket gör det enkelt att bygga ut ditt ljudsystem. 2 par för fram & baksystem samt 1 par för subwoofer. Koppla enkelt in en baslåda med slutsteg på detta och varför inte ett nytt framsystem för att få ett riktigt bra ljud i din bil. Med den inbyggda 13 bands EQ med 3-vägs filter kan du göra flertal ljudjusteringar för att få ditt ljud som du vill.


GAS ALPHA Koaxialer har aldrig varit bättre. Flertalet uppgraderingar har gjorts på den redan omtalade serien. Membranet har t.ex. justerats ytterligare för att ännu smidigare och balanserat återge musiken som det var tänkt när den spelades in. Välj själv vilken storlek du vill ha på dina koaxialer.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE
-37%
Bilstereopaket med en JVC-stereo & 2 valfria högtalarpar från GAS ALPHA som ger ett...
7486 kr
4690 kr

Liknande produkter

JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem
-25%
Bilstereopaket med dubbeldin från JVC samt kitsystem + koaxialhögtalare från...
4686 kr
3498 kr
JVC KW-X830BT & GAS Alpha-högtalare
-31%
Kombinera en multimedia maskin får JVC som är bla FLAC kompatibel med dessa grymma...
3486 kr
2398 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
-50%
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
99 kr
GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 kr