JVC KW-V340BT & GAS SILVER KITSYSTEM | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-V340BT & GAS SILVER KITSYSTEM

JVC KW-V340BT är en 6.8" stor dubbeldin-enhet  med bla 13-bandsequalizer och 1 kitsystem och 1par koaxialhögtalare i valfri storlekar! 
Artikelnr.
SETKWV340SILVERK
JVC
JVC KW-V340BT & GAS SILVER KITSYSTEM i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWV340SILVERK)
JVC KW-V340BT & GAS SILVER KITSYSTEM
Kampanj
7086 kr / 4998 kr
Du sparar 2088 kr
space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta paket får du dom grymma GAS högtalarna från SILVER-serien i 1 kitsystem och 1 par koaxialhögtalare! Välj mellan olika storlekar för att få detta passa din bil. 
Tillsammans med dessa så får du med en JVC stereo med bla 6.8" skärm, bluetooth, USB, Direktkontroll för spotify och CD läsare! 

JVC KW-V340BT är en 6.8" stor dubbeldin-enhet som inte utesluter någonting. Spela musik och för säkra handsfree-samtal via Bluetooth och kontrollera uppspelning från Spotify direkt på enheten (via Bluetooth eller USB). CD-läsare för avnjutning av favoritskivorna och stora ljudmässiga inställningar och fördelar! 

  • USB med stöd för Spotify-styrning
  • Bluetooth - Handsfree samt anslutning för dubbla enheter! 
  • 4x50W MOSFET
  • 13-bands grafisk EQ
  • 3par lågnivåutgångar (4V)
  • Tidskompensering

Parkoppla upp till två enheter samtidigt via Bluetooth, för att styra musik eller att via båda enheterna ta emot handsfree-samtal. Delad glädje är dubbel glädje och i detta fall kunde det inte stämma mer. Via Bluetooth och USB finns även stöd för Spotify vilket innebär att du nu kan kontrollera uppspelningen via tjänsten direkt på din enhet. Telefonen kan tryggt vara låst och vilande. 

13-bands grafisk EQ med 11 presets gör att du kan använda dig av färdiga EQ-kurvor eller helt på egen hand utforma dina egna inställningar. Anslut slutsteg via 3par lågnivutgångar (4V) och bygg ut det tråkiga originalsystemet. 

GAS Silverkit finns i 5.25 och 6.5tums och är ett 2-vägssystem med en rejäl magnet för det rätta trycket, samt en diskant som spelar fantastisk i de höga frekvenserna, där du får en detaljrikedom utöver det vanliga. De är lösa för ett infällt eller utanpåliggande montage.

Filterboxar med 12db branthet i läcker design som innehåller högkvalitativa komponenter för bästa tänkbara ljud. GS6K/GS5K leveraras med kablar, galler, monteringsringar för diskanter för utanpåliggande eller infällt montage.


GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 3.5", 4", 5.25" eller 6.5" som högtalarpar 2.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-V340BT & GAS SILVER KITSYSTEM
-29%
JVC KW-V340BT är en 6.8" stor dubbeldin-enhet  med bla 13-bandsequalizer och 1 kitsystem...
7086 kr
4998 kr

Liknande produkter

JVC KD-R992BT & GAS SILVER KITSYSTEM
-33%
Kanonpaket med Kitsystem och koaxialhögtalare från GAS Silver-serie samt en grym stereo...
4886 kr
3298 kr
JVC KW-M24BT & GAS SILVER KITSYSTEM
-34%
Ett bra kombopaket med kitsystem och koaxialhögtalare ifrån GAS Silver-serien samt denn...
6086 kr
3998 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr