JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate Punch Kitsystem | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate Punch Kitsystem

Ett paket med JVC KW-V340BT med 6.8" skärm, 13bands equlaizer och bluetooth. Välj till valfria storlekar av Rockford fosgate Punch-serien koaxialhögtalare & kitsystem.
Artikelnr.
SETKWV340PUNCHK
JVC
JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate Punch Kitsystem i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWV340PUNCHK)
JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate Punch Kitsystem
Kampanj
7086 kr / 5998 kr
Du sparar 1088 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Här får du ett paket med en 6.8" dubbeldin med bluetooth, 13-bands equlaizer, 3par lågnivåutag och mera! Tillsammans med detta får du även välja storlek från dom grymma Rockford fosgate Punch serien! Välj 1 kitsystem och 1 par koaxialhögtalare, som kommer göra ett riktigt upplyft i din bil!


JVC KW-V340BT är en 6.8" stor dubbeldin-enhet som inte utesluter någonting. Spela musik och för säkra handsfree-samtal via Bluetooth och kontrollera uppspelning från Spotify direkt på enheten (via Bluetooth eller USB). CD-läsare för avnjutning av favoritskivorna och stora ljudmässiga inställningar och fördelar! 

  • USB med stöd för Spotify-styrning
  • Bluetooth - Handsfree samt anslutning för dubbla enheter! 
  • 4x50W MOSFET
  • 13-bands grafisk EQ
  • 3par lågnivåutgångar (4V)
  • Tidskompensering

Parkoppla upp till två enheter samtidigt via Bluetooth, för att styra musik eller att via båda enheterna ta emot handsfree-samtal. Delad glädje är dubbel glädje och i detta fall kunde det inte stämma mer. Via Bluetooth och USB finns även stöd för Spotify vilket innebär att du nu kan kontrollera uppspelningen via tjänsten direkt på din enhet. Telefonen kan tryggt vara låst och vilande. 

13-bands grafisk EQ med 11 presets gör att du kan använda dig av färdiga EQ-kurvor eller helt på egen hand utforma dina egna inställningar. Anslut slutsteg via 3par lågnivutgångar (4V) och bygg ut det tråkiga originalsystemet. 

Rockford Fosgate Punch-kit
Punch-seriens kitsystem, ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare FlexiFit-korgen med gott om infästningsmöjligheter. Levereras med heltäckande galler. Punch-högtalarna är kända för att ha bra drag i basregistret.

6,5"-system  - 60W RMS / 120W MAX, känslighet 87,2dB, frekvensomfång 60-22.000Hz. 

5,25"-system  - 50W RMS / 100W MAX, känslighet 87dB, frekvensomfång 70-22.000Hz. 

I rullistan ovan väljer du storlek på kitsystemet! 

Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter. 

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate Punch Kitsystem
-15%
Ett paket med JVC KW-V340BT med 6.8" skärm, 13bands equlaizer och bluetooth. Vä...
7086 kr
5998 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr