Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar | Magnat | | Brl.se

Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar

Demoexemplar som har använts som har ett 3x2mm fanérsläpp på en av kanterna på ovansidan. I övrigt är högtalaren i fint skick och levereras komplett med alla tillbehör.
Artikelnr.
995QC72MD1
Magnat
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar i gruppen  hos BRL.se  (995QC72MD1)
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
Kampanj
3490 kr / 1498 kr
Du sparar 1992 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Demoexemplar som har använts som har ett 3x2mm fanérsläpp på en av kanterna på ovansidan. I övrigt är högtalaren i fint skick och levereras komplett med alla tillbehör.


Magnat Quantum Center 72 är seriens klangmässigt och estetiskt matchade centerhögtalare, som både levererar en hög ljudkvalitet och inte är rädd för starkare nivåer, tack vare sin generösa bestyckning. Dessutom har högtalaren fina 91 dB i känslighet.

  • Klangmatchad centerhögtalare i Quantum 720-serien
  • En välljudande 2-vägs konstruktion med basreflex 
  • 91 dB i känslighet
  • Bi-wire/bi-amp terminal

Quantum-serien
Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.  
Quantum-serien finns i ett par olika kvalitetsnivåer. Quantum 720 är den mer överkomliga, som ärvt väldigt mycket av sin teknik från den mer exotiska 750-serien. 
Gemensamt delar de en element-uppbyggnad av yppersta klass. Något som recensenter noterat i sina tester. Att elementen håller en högre klass än vad som förväntas, om man beaktar prislappen. Detta leder följaktligen till att man skapat en högtalarserie med ett sällan skådat pris/prestandaförhållande!

Kabinetten har välvda sidor, som har både en form och funktion. Formen gett ett slankare uttryck som smälter in i miljön på ett övertygande fint sätt. Funktionen är att man minimerar inre stående vågor och därmed får ett bättre ljud. 
Man har skippat den pianolackade frontbaffeln och "effektiviserat" kostnaden genom att ha en mattlackerad frontdel. Golvmodellerna i serien har sina kabinett vilandes på outtriggers, som ger ett robust och kraftfullt uttryck. Frontgrillerna i tyg är magnetfästa.

Klippel-optimerade elementlösningar
Det finns mycket tekniska detaljer att berätta, som grund till varför Magnat Quantum 720-serien utmärker sig bland mycket annat på marknaden. Diskanten har man döpt till "fmax signature", och detta är en tygdome som fått en lätt hornladdning, där sjävla ringen runt membranet fungerar som en vågledare. Magnat har döpt detta till HRH (Harmonic Radiation Horn). Diskanten är ferrofluid-kyld för att kunna hantera höga nivåer utam förvrängning. Hela konstruktionen får ett brett frekvensomfång, dynamisk spänst och en optimal spridning samt en jämnare övergång till mellanregistret.

Mellanregister- och baselementen är uppbyggda med vad Magnat kallar "Ceramic Alu Cone", vilket är robusta, keramiska aluminiumkoner med inverterade dammkåpor för utmärkta dämpningsegenskaper. De ventilerade talspolarna ger en effektivare kylning och högre effekttålighet.
Delningsfiltret har en teknik kallad "APOC", vilket innebär att det är amplitud- och fasoptimerat via noggrant utvalda komponenter, med en branthet på 24 dB/oktav.

Detta är kort och gott en serie högtalare med vansinnig valuta!

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Butikslager

Om varumärket

Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Idag har Magnat ett otroligt brett sortiment, där vi finner allt från konventionella högtalare till trådlösa modeller baserade på Bluetooth eller nätverk med multiroom-lösningar. I sortimentet återfinns också billjudsprodukter i olika utföranden!
Magnat

Du har nyligen tittat på

Magnat Quantum Center 72, mocca, Demoexemplar
-57%
Demoexemplar som har använts som har ett 3x2mm fanérsläpp på en av kanterna...
3490 kr
1498 kr

Produkter relaterade till din historik