NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W | NIZLED | Billjud | Brl.se

Billjud / LED-Belysning / Ljuskit & Paket

NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W

Extraljuspaket från NIZLED med tre stycken 96W lampor för att förbättra ljusbilden!
Artikelnr.
SETN96PKT1
NIZLED
NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W i gruppen Billjud / LED-Belysning / Ljuskit & Paket hos BRL.se (SETN96PKT1)
NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W
NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W
NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W
NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W
Kampanj
4494 kr / 2198 kr
Du sparar 2296 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Extraljuspaket från NIZLED med tre stycken 96W lampor för att förbättra ljusbilden! Passar utmärkt för ATV, arbetsfordon eller till personbilen. Anpassa ljusbilden med dem medföljande linserna.

Nizled N96 Extraljus är ett stryktåligt IP68-klassificerat extraljus perfekt för ATV, arbetsfordon eller din vanliga personbil. Du kan enkelt förändra ljusbilden mellan Spot och Flood med hjälp av medföljande spridningslins/linsskydd, för att anpassa ljusbilden efter dina önskemål! 

 • 32 x 3W Cree-dioder
 • Vattentålig IP68
 • Välj ljusbild Spot / Flodd med lösa skydd/spridningsslinser.
 • 96W total effekt

N96 är fukt- och dammtålig samt tillverkad för att klara av hårda påfrestningar. Aluminiumhus (6040) är extremt kraftigt och erbjuder maximal kylning och stöttålighet. Fungerar optimalt både som extraljus till bil samt lastbil, men även som arbetsbelysning. Användningsområde skiftar man snabbt genom att byta mellan de två medföljande okrossbara skyddslinserna. De 32st Cree-dioder på 3W styck, ger ett extremt starkt ljus på 96W totalt.

Färgtemp 6000K, IP-klass 68, livslängd på minst 50000h och backventil för att förhindra att kondens av fukt samlas i lampan. 2 stycken okrossbara skyddslinser medföljer. Den ena ger lång ljusbild som passar perfekt vid använding som extraljus och ger ett riktigt långt sken. Den andra linsen är för en bred ljusbild (60 grader), vilket lämpar sig perfekt när man vill ha maximalt ljus som arbetsbelysning. Alternativt kan du kombinera med två extraljus där du sätter en bred lins på ena ljuset och en klar lins på andra ljuset för att få en ljusbild som är både bred och lång. 

Kan drivas av en spänning från 12 volt ända upp till 36 volt.

Glöm inte kablar! enklast är ett komplett klart kabelkitt ex 871KABEL3, där allt är kopplat och klart komplett med säkringshållare, relä plus snyggt draget i kabelslangar och DTP-kontakt till en N225, ska man ha 2st extraljus så går det åt 2st kabelkit, eller om man köper en till DTP-hane kontakt och kompletterar kabelkittet. Vill man bygga en egen kabelstam så har vi lösa DTP-kontakter artikel 871DTPKONTAKT som passar till detta LED ljus, och 12v 70A relä 87120AED542.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Extraljus: 3 st. NIZLED LED Extraljus 96W (Artnr. 871N96)
  Diod-typ:Cree 3W
  Watt:96 W
  Typ:Extraljus
  Spänningsområde:9-36 volt
  Dimensioner (BxHxD):220x88 mm
 • Butikslager

  Om varumärket

  NIZLED erbjuder LED-lampor av högsta kvalitet, med oparallell prisvärdhet och stryktålighet. LED-ramper, extraljus, backljus och LED-kit för hjälmar är några av alla varianter av LED-lampor du återfinner i det stora sortimentet. Låt NIZLED belysa din dag!
  NIZLED

  Du har nyligen tittat på

  NIZLED LED Extraljuspaket 3x96W
  -51%
  Extraljuspaket från NIZLED med tre stycken 96W lampor för att förbättra ljusb...
  4494 kr
  2198 kr

  Produkter relaterade till din historik