PIONEER MVH-S110Ui & GAS Silver-högtalare | Pioneer | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

PIONEER MVH-S110Ui & GAS Silver-högtalare

Bilstereo med inbyggd Spotify tillsammans med GAS Alpha-högtalare!
Artikelnr.
SETMVHS110UISI
Pioneer
PIONEER MVH-S110Ui & GAS Silver-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETMVHS110UISI)
PIONEER MVH-S110Ui & GAS Silver-högtalare
Kampanj
3186 kr / 1890 kr
Du sparar 1296 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Passa på att lägga händerna på detta paket med en multimediaspelare från Pioneer i paket med snygga GAS Silver-högtalare för ett mer detaljrikt ljud! 

Pioneer MVH-S110UI 
är en multimediamaskin i enkeldinformat med ett kort chassi. Genom att bjuda in till den digitala framtidens alla smidiga anslutningar väljer du själv om du kör Spotify via USB & AUX på framsidan eller helt enkelt avnjuter favoritradiostationen med hög kvalitet! 

  • Inbyggd Spotify
  • 4x50W MOSFET
  • Stöd för FLAC
  • Kort monteringsdjup
  • Stöds med iPad/iPhone Direct Control & Android enheter


Multimedia-stereo
Denna stereo är formad för digital musik och ansluts direkt till din iPhone/iPad eller Android-smartphone och annan USB-enhet eller via Aux. På så sätt kan du lyssna på dina favoriter medan du samtidigt upp laddar batteriet. Varför inte klicka in dig på en av de 24 förinställda digitala FM-stationerna för ännu mer musikuppspelning! 

Utöka ditt ljudsystem
Stereon levererar 4x50W ren MOSFET-ström och högkvalitativ ljudreproduktion. Om du väljer att bygga vidare på systemet har den 2 RCA-utgångar på baksidan, vilket gör att du kan installera ytterligare förstärkare och högtalare.

Appstyrning
Den avancerade fjärrkontroll (Pioneer ARC-appen) konverterar din kompatibla iPhone eller Android-telefon till en kraftfull pekskärmskontroll, vilket gör att du kan hantera och anpassa funktionerna i bilstereon på ett enkelt sätt.


GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av.En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Du har nyligen tittat på

PIONEER MVH-S110Ui & GAS Silver-högtalare
-41%
Bilstereo med inbyggd Spotify tillsammans med GAS Alpha-högtalare!
3186 kr
1890 kr

Liknande produkter

Pioneer MVH-S310BT & GAS ALPHA-HÖGTALARE
-35%
Paket med bluetoothstereo med 13-bands EQ och 2 par koaxialhögtalare i valfria storlekar!
2886 kr
1890 kr
Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE
-49%
Riktigt bra val för dig som vill uppgradera ditt billjud! Paket med Rockford Fostgate hö...
3686 kr
1880 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 kr
GAS Högtalarkabel SC2x25MM 2x2.5mm2 svart, 40 meters spole
GAS SC 2x25 är en högtalarkabel på 2x2.5mm2. 100% syrefri kopparkabel.
998 kr
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning färg
225 kr
Valuline USB 3,1 Kabel USB-C - USB A 1m Svart
USB-C hane - USB-C hane kabel 1m från Valueline
169 kr