Pioneer MVH-S310BT & GAS BEAT-högtalare | Pioneer | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

Pioneer MVH-S310BT & GAS BEAT-högtalare

Prisvärt paket med de stekheta GAS BEAT-högtalarna & stereo från Pioneer!
Artikelnr.
SETM310BEATXF
Pioneer
Pioneer MVH-S310BT & GAS BEAT-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETM310BEATXF)
Pioneer MVH-S310BT & GAS BEAT-högtalare
Kampanj
2236 kr / 1298 kr
Du sparar 938 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Detta paket är ett utmärkt val för dig som är ute efter bra ljud för en riktigt bra peng. Stereon i detta paket har alla de viktiga grundfunktionerna och dessutom 2 par lågnivåutgångar för inkoppling av slutsteg. Högtalarna i paketet är de rykande heta BEAT-högtalarna från GAS BEAT-serie. En mycket härlig kombo för ett svårslaget pris! 


Pioneer MVH-S310BT
 är en enkeldinstereo som levererar ett härligt ljud med mycket inställningsmöjligheter. Med den Grafiska 13-bands EQ kan du enkelt ställa in ditt ljud efter hur du vill ha det. Enheten är även utrustad med 2 par lågnivåutgångar så att du kan utöka ditt ljudsystem. Stereon har även funktioner som Bluetooth för handsfree och musikstreaming, AUX och USB!

 • Kort monteringsdjup - För enklare installationer
 • 4x50W MOSFET
 • Bluetooth - Kan ha 2 enheter inkopplade samtidigt! 
 • 2 par lågnivåutgångar
 • 13-bands grafisk EQ

MVH-S310BT 
Denna modell har kompaktare chassi och är designad för streaming med ett kristallklart ljud tack vare Advanced Sound Retriever för Bluetooth. Ring samtal med enkelhet och ta emot handsfreesamtal när du kör, där du till och med kan programmera knappar med telefonnummer till familj och vänner för ännu snabbare och säkrare uppringning. Möjlighet att ansluta två Blutooth-enheter samtidigt är nu inkluderat! 

Oavsett om du väljer att streama musiken trådlöst över Bluetooth eller genom att koppla in på antingen USB eller AUX-porten på framsidan så är ljudet slående detaljerat. Förberedd för både Android och iPhone ger möjlighet att spela musik via USB och samtidigt ladda enheten. Inbyggd Spotify-funktion innebär att du efter anslutning kan styra Spotify direkt på enheten och kan tryggt lägga undan telefonen. Spotify Premium behövs oftast för att denna funktionen ska fungera fullt ut. 

Bygg ut och förstärkt ljudsystemet med slutsteg och aktiva basar. 2 par lågnivåutgångar ge rmöjlighet att komplettera och experimentera exakt hur bra du kan få ljudet att låta! 


GAS BEAT XF är koaxialhögtalare från GAS prisvärda BEAT-serie. Denna gång höjs ribban ytterligare, då BEAT-serien nu levererar bättre kvalitet och prestanda än tidigare. Det perfekta valet för dig som vill få ordning på billjudet för ett riktigt bra pris! BEAT-serien erbjuder förhållandevis hög stryktålighet och spelar riktigt bra. Detta är en serie högtalare som är lättdrivna, med en effekttålighet på 50W, respektive 60W och 90W RMS samt ett förhållandevis brett frekvensomfång. Ett brett omfång gör att högtalarna kan återge en stor del av den totala ljudbilden bättre än många andra, mindre högtalare. 

 • GAS BEAT XF693 - 90W RMS / 180W MAX, 4 ohm, 89dB känslighet
 • GAS BEAT XF62 - 60W RMS / 120W MAX, 4 ohm, 89dB känslighet
 • GAS BEAT XF52 - 50W RMS / 100W RMS, 4 ohm, 88dB känslighet

GAS BEAT-serien erbjuder högtalare som pressar denna prisklass till nya höjder i kvalitet och prestanda. Diskantens kon är gjord av mylar, ett material som har hög dragstyrka och tål höga temperaturer. Mellanregistrets kon är gjord av polypropylen, som har en väldigt hög utmattningsstyrka och används mycket i bilar p.g.a. dess utmärkta hållbarhet. Detta ger högtalarna rätt förutsättningar för att prestera bra och hålla länge. Utöver detta är högtalarna gjorda med en plåtkorg och en upphängning av gummi. Den orangea färgen på högtalarna är skapad med electro-plating, en metod som genererar en riktigt fin, jämn samt tålig färgyta. 


Högtalarna säljs parvis, komplett med galler och monteringstillbehör. 


OBS! GAS BEAT 4 tum har ett annat utförande och tillhör den äldre serien. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS BEAT 80.4
-39%
Prisvärt 4-kanals slutsteg ur BEAT-serien för fram- och bakhögtalare!
1298 kr
798 kr
GAS T-shirt
T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
298 kr

Butikslager

Om varumärket

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Du har nyligen tittat på

Pioneer MVH-S310BT & GAS BEAT-högtalare
-42%
Prisvärt paket med de stekheta GAS BEAT-högtalarna & stereo från Pioneer!
2236 kr
1298 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS BEAT 80.4
-39%
Prisvärt 4-kanals slutsteg ur BEAT-serien för fram- och bakhögtalare!
1298 kr
798 kr
GAS T-shirt
T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
298 kr