Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE | Pioneer | Billjud | Brl.

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE

Riktigt bra val för dig som vill uppgradera ditt billjud! Paket med Rockford Fostgate högtalare och Pioneer Stereo!
Artikelnr.
SETMVHS310PUNCH
Pioneer
Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETMVHS310PUNCH)
Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE
Kampanj
3686 kr / 2690 kr
Du sparar 996 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Grymt stereopaket med 2 par valfria koaxialhögtalare från Rockford Fosgate Punch tillsammans med Pioneer MVH-S310BT som är en enkeldinstereo med bra inställningsmöjligheter, kort monteringsdjup, Bluetooth och 2 par lågnivåutgångar! Högtalarna i detta paket kommer verkligen göra stor skillnad i din bil! En riktig bra uppgradering till din bil!


Pioneer MVH-S310BT är en enkeldinstereo som levererar ett härligt ljud med mycket inställningsmöjligheter. Med den Grafiska 13-bands EQ kan du enkelt ställa in ditt ljud efter hur du vill ha det. Enheten är även utrustad med 2 par lågnivåutgångar så att du kan utöka ditt ljudsystem. Stereon har även funktioner som Bluetooth för handsfree och musikstreaming, AUX och USB!

  • Kort monteringsdjup - För enklare installationer
  • 4x50W MOSFET
  • Bluetooth - Kan ha 2 enheter inkopplade samtidigt! 
  • 2 par lågnivåutgångar
  • 13-bands grafisk EQ

MVH-S310BT 
Denna modell har kompaktare chassi och är designad för streaming med ett kristallklart ljud tack vare Advanced Sound Retriever för Bluetooth. Ring samtal med enkelhet och ta emot handsfreesamtal när du kör, där du till och med kan programmera knappar med telefonnummer till familj och vänner för ännu snabbare och säkrare uppringning. Möjlighet att ansluta två Blutooth-enheter samtidigt är nu inkluderat! 

Oavsett om du väljer att streama musiken trådlöst över Bluetooth eller genom att koppla in på antingen USB eller AUX-porten på framsidan så är ljudet slående detaljerat. Förberedd för både Android och iPhone ger möjlighet att spela musik via USB och samtidigt ladda enheten. Inbyggd Spotify-funktion innebär att du efter anslutning kan styra Spotify direkt på enheten och kan tryggt lägga undan telefonen. Spotify Premium behövs oftast för att denna funktionen ska fungera fullt ut. 

Bygg ut och förstärkt ljudsystemet med slutsteg och aktiva basar. 2 par lågnivåutgångar ge rmöjlighet att komplettera och experimentera exakt hur bra du kan få ljudet att låta! Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven. 

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning färg
225 kr
Rockford Fosgate P400X4
Punch P400X4 är en fyrkanals förstärkare på 4x50W i 4ohm, men den uppmät...
2998 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Du har nyligen tittat på

Pioneer MVH-S310BT & Rockford Fosgate Punch-HÖGTALARE
-27%
Riktigt bra val för dig som vill uppgradera ditt billjud! Paket med Rockford Fostgate hö...
3686 kr
2690 kr

Liknande produkter

Alpine UTE-201BT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare
-14%
Grymt bilstereopaket med komponenter från Rockford Fosgate och Alpine!
3491 kr
2998 kr
JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare
-21%
Två par högtalare från amerikanska jätten Rockford Fosgate och stereo frå...
3691 kr
2898 kr
JVC KD-R992BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare
-19%
BIlstereopaket med den klockrena kombinationen Rockford Fosgate & JVC!
4086 kr
3290 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Rockford Fosgate P400X4
Punch P400X4 är en fyrkanals förstärkare på 4x50W i 4ohm, men den uppmät...
2998 kr
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning Svart
iSimple 3in1 USB laddning - USB C/ Micro / Lightning färg Svart
225 kr