Rockford Fosgate T1S2 & T500X1 | Rockford Fosgate | Ljud och bild i bil | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Baspaket

Rockford Fosgate T1S2 & T500X1

Baspaket för dem den kräsne baslyssnaren med mindre utrymmen!Rockford Fosgate T1S2 är en slimmad 10 tums bas med riktigt kraftfullt bastryck trots sin smala konstruktion.
Artikelnr.
SET510T1S210PKT1
Rockford Fosgate
Rockford Fosgate T1S2 & T500X1 i gruppen Billjud / Paketlösningar / Baspaket hos BRL.se  (SET510T1S210PKT1)
Rockford Fosgate T1S2 & T500X1
Kampanj
10996 kr / 7990 kr
Du sparar 3006 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Baspaket för dem den kräsne baslyssnaren med mindre utrymmen!

Rockford Fosgate T1S2 är en slimmad 10 tums bas med riktigt kraftfullt bastryck trots sin smala konstruktion. För att driva basen har vi valt Rockfords egna monoblock, 500X1 från Power-serien, med väldigt kompakt design och som lämnar upp till 500W i 1 ohm. Kommer med bl.a. Boosted-rail teknologi och anslutningar för både hög- och lågnivå.


Rockford Fosgate Slim T1S2-10 är en smal 10tumsbas ifrån erkända Rockford Fosgate. Den är perfekt för dig som vill ha mycket bas men som har lite tight om utrymme, för den här basen levererar ett riktigt tryck trots sin smidiga storlek.

Genom utmärkt ingenjörsskap lyckas Rockford att hålla nere storleken men samtidigt behålla sitt välkända bastryck. Det kan de tack vare ett genialiskt skårat talspoleaggregat. Talspolsstommarna är dessutom gjorda i anodiserat aluminium vilket ger överlägsen värmeavledning för att du ska kunna pressa din subwoofer till det otroliga.


Rockford Fosgate T500X1 är ett monoblock ur den beryktade Power-serien som lämnar 500W RMS i 1ohm. Med sin patenterade Boosted rail-teknologi får du en strömreserv för längre perioder av hög effektmatning. Anslutning via hög- och lågnivå gör att slutsteget kan användas till din eftermarknadsstereo eller originalstereon.

Friskt anslutet
Tack vare både hög- och lågnivåingång kan man använda slutsteget till både eftermarknads- och originalstereo. Via högnivå har slutsteget autostart vilket underlättar i en sådan installation, då slutsteget startas upp per automatik när det får signal.

Ett 3-stegs värmelås och dubbla fläktar ser till så att slutsteget inte överhettas, utan hålls i korrekt temperatur.BRL Rekommenderar!
För att få det bästa resultatet krävs rätt tjocklek och kvalitet på kablage. Klicka här för att få kablar som passar till detta baspaket.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

Rockford Fosgate har sedan starten för 40 år sedan alltid befunnit sig i billjudmarknadens absoluta framkant. Högtalare, slutsteg och bilstereotillbehör serveras med kraft, kvalitet och kunskap!
Rockford Fosgate

Du har nyligen tittat på

Rockford Fosgate T1S2 & T500X1
-27%
Baspaket för dem den kräsne baslyssnaren med mindre utrymmen!Rockford Fosgate T1S2 ä...
10996 kr
7990 kr

Produkter relaterade till din historik