SD-dämpkuddar subwoofer 28-50kg | Sonic Design | Bild och ljud hemma | Brl.se

Hemmaljud / Tillbehör / Subwoofertillbehör

SD-dämpkuddar subwoofer 28-50 kg, 4-pack

En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still som möjligt och att överföra så lite vibrationer som möjligt till golvet och övriga föremål i rummet.
Artikelnr.
280SDDAMPSW2850
Sonic Design
SD-dämpkuddar subwoofer 28-50 kg, 4-pack i gruppen Hemmaljud / Tillbehör / Subwoofertillbehör hos BRL.se  (280SDDAMPSW2850)
Kampanj
125 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

DÄMPFÖTTER
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still som möjligt och att överföra så lite vibrationer som möjligt till golvet och övriga föremål i rummet. Detta är svårt att uppnå och här fanns stora förbättringar att hämta jämfört med dagens standardlösningar.

Vilka skillnader ger dessa fötter i praktiken? Kan man verkligen höra någon förbättring?

Med Sonic Design dämpfötter uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser. Det märks tydligt om man håller ett finger löst mot överdelen av en högtalarlådas framsida att den vibrerar mycket mindre när man spelar.
Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion.
En annan effekt är att de minskade vibrationerna i golvet även minskar störningar till grannarna i huset.

Angivet pris är för ett 4-pack!

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Typ:Högtalarfötter

Butikslager

Om varumärket

Sonic Design

Du har nyligen tittat på

SD-dämpkuddar subwoofer 28-50 kg, 4-pack
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still s...
125 kr

Produkter relaterade till din historik