Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare | Sony | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Streaming / Bluetooth

Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare

Väck liv i natten med en Bluetooth-högtalare som gör festen till en festival!
Artikelnr.
120MHCV81D
Sony
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare i gruppen Hemmaljud / Streaming / Bluetooth hos BRL.se  (120MHCV81D)
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Kampanj
7790 kr / 6990 kr
Du sparar 800 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Sony MHC-V81D är högtalaren som gör att du kan ta med festivalen till festen. Tack vare MHC-V81D-högtalarens 360° LIVELJUD och belysning får alla på festen uppleva samma förstklassiga ljud och festivalkänsla!

  • Fantastiskt ljud och ljudspridning
  • 360° partybelysning
  • Stänktålig touchskärm på ovansidan
  • Integrerad dvd-spelare med HDMI-utgång
26,5 kilo ren fest!
Ljudspridningen dirigerar ljudet över hela dansgolvet, så att ljudet får samma klarhet och volym för alla. Mellanregister- och tweeterhögtalare sprider ljudet över ett större område. Bakre tweeters gör att ljudkvaliteten inte försämras för gäster som befinner sig bakom högtalarsystemet.

Lys upp vartenda hörn på festen med 360° partybelysning, för en äkta nattklubbs- eller festivalkänsla!

Stänktålig touchskärm - och mycket mer!
MHC-V81D-enhetens ovansida är stänktålig, dammsäker och lätt att rengöra, så festen kan hålla igång hela natten även om du spiller ut en drink. Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones samtidigt via Bluetooth! Eller varför inte lägg till egna trummor i musiken med Taiko-läget och kolla vem som har bäst taktkänsla genom att tävla mot dina kompisar i spelläget. Du kan spela med i musiken på bongo-, djembe- och surdotrummor och på japanska taikotrummor.

Allt du behöver göra är att trycka på den övre panelen i takt med musiken. Med Taiko-spelläget kan du se vem som har bäst taktkänsla – tryck på den övre panelen i takt med belysningen och se vem som får högst poäng.

Att byta låt är smidigt och enkelt
Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du styra partyfunktioner såsom DJ, sampler och karaokelägen. Svep åt vänster eller höger för att hoppa över låtar, och uppåt eller nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest! Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och karaokelägena. 

Lika bra i hemmet som den är på festen!
Den inbyggda dvd-spelaren gör det enkelt att se på film med fylligt ljud som blåser liv i dina favoritscener. Titta på dina favoritprogram på din vanliga skärm med fantastiskt ljud från de kraftfulla högtalarna. Aktivera Football-läget på MHC-V81D så känns det som att du befinner dig inne på arenan. Stäng av kommentarerna så sänks ljudspårsvolymen medan publikens hejarop höjs, som om du satt med på läktaren.

Du flyttar enkelt MHC-V81D genom att luta enheten och lyfta den i handtaget. Du kan rulla enheten hela vägen till festen på det stabila hjulet.

Vill du ha mer ljud, mer festkänsla, mer ljus? Inga problem! Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen!
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare:Sony
Modell:MHC-V81D
Typ:Bluetooth-högtalare
USB-ingång:Ja
Bluetooth:Ja
Övrigt:DVD-spelare, CD-spelare, FM-radio
Vikt:26,5
Dimensioner (BxHxD):445x1060x427 mm

Butikslager

Om varumärket

Sony

Du har nyligen tittat på

Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
-10%
Väck liv i natten med en Bluetooth-högtalare som gör festen till en festival!
7790 kr
6990 kr

Liknande produkter

AUDIO PRO DRUMFIRE, AKTIV WIFI-HÖGTALARE
-14%
En grymt bra och välljudande Wi-Fi-högtalare från Audio Pro med möjlighet f&o...
6990 kr
5990 kr
JBL PartyBox 300
-20%
Trådlös festhögtalare med ingångar för mikrofon och gitarr!
4990 kr
3990 kr

Produkter relaterade till din historik