System One H388S Hembiopaket, Vitt med YAMAHA HTR-4072 | System One | Hemmalju

Hemmaljud / Paketlösningar / Hembiopaket

System One H388S Hembiopaket, Vitt med YAMAHA HTR-4072

Prisvärt 5.1 hemmabiopaket från System One & Yamaha!
Artikelnr.
SETH388WHTRPKT1
System One
System One H388S Hembiopaket, Vitt med YAMAHA HTR-4072 i gruppen Hemmaljud / Paketlösningar / Hembiopaket hos BRL.se  (SETH388WHTRPKT1)
System One H388S Hembiopaket, Vitt med YAMAHA HTR-4072
Kampanj
12982 kr / 7998 kr
Du sparar 4984 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Extremt prisvärt hemmabiopaket med högtalare från System One med 10" subwoofer tillsammans med Yamaha HTR-4072! Detta 5.1 paket kommer du få mycket biokänsla för mindre pengar! Snyggt och väljudande högtalare som samspelar med bioförstärkaren perfekt för att få en mycket bra filmkväll i soffan!


Yamaha HTR-4072 är en 5.1 bioförstärkare som är den minsta bioförstärkaren i HTR-serien som har inbyggt nätverk. Ett spännande tillägg är att via det inbyggda nätverket kan du ansluta surroundhögtalare som sänder trådlöst, som även kan kommunicera via MusicCast. Med denna förstärkare kommer du oavsett vad du gör med den, kollar film eller lyssnar på musik få en fantastisk upplevelse! 

  • 5.1 hemmabioreceiver
  • Möjlighet att bi-ampa frontkanalerna
  • Högtalarkalibrering med YPAO™ mät-EQ 
  • Nätverksfunktioner som Spotify Connect, AirPlay och MusicCast
  • Streama trådlöst till dina surroundhögtalare med MusicCast Surround (tillval)

Yamaha HTR-serien - förstklassiga bioförstärkare
Med 2018 års generation av bioförstärkare i det mer överkomliga prissegmentet, så har experten Yamaha lanserat ett gäng modeller med en giftig prestanda. 
HTR-4072 är en potent bioförstärkare med fem inbyggda slutsteg.
Förstärkaren är fullspäckad med all den senaste tekniken och givetvis med firmans erkänt beprövade DSP-ljudbearbetning.
Nätdelen är uppbyggd på "rätt" sätt med diskreta komponenter som höjer ljudkvaliteten till max. Man använder sig av ren strömförsörjning för de digitala och analoga kretsarna. Även DAC-kortet med en upplösning på 32-bitar/384 kHz, har en egen oberoende strömförsörjning, för att återge det högupplösta ljudet utan brus. En ny IC med hög ljudkvalitet används för volymregleringen.
De stora kylflänsarna motverkar oönskade vibrationer. Dessa receivers är utformade med fullt fokus på att leverera bästa möjliga ljudkvalitet – där inga detaljer har lämnats åt slumpen.System One H388S
Surroundhögtalare i den mycket populära H388-serien. Det här är surroundhögtalaren som ger bredd och omfång i din ljudbild. Den breda ljudbilden uppnås tack vare två stycken 120mm mellanregister samt 1" diskanten. 

- 2st 120mm mellanregister
- 80W RMS

System One H388C
Centerhögtalare som levererar hög naturtrogenhet och klara dialoger till filmljudet. Placerad mellan seriens golv- eller stativhögtalare får du en mycket samspelt och homogen ljudbild i de tre frontkanalerna. H388CW är en mycket prisvärd centerhögtalare, som håller prestandan på topp, men prisbilden i schack.   

- Klangmatchad centerhögtalare i 388-serien
- 2-vägs konstruktion med dubbla 4.75" element

System One W-10
Aktiv subwoofer med ett kaxigt tilltaget 10" element, vars uppgift är att flytta stora mängder med luft. På frontstycket finner vi dubbla basportar som ser till att producera djupbas utan blåsljud. Den inbyggda förstärkaren som driver elementet levererar en uteffekt på 100 Watt kontinuerligt, och det dubbla i peakarna.

Modellen är numer uppdaterad med bättre prestanda.

- Aktiv subwoofer med långslagigt 10" element
- Inbyggt slutsteg på 100 Watt RMS

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

System One Banankontakter 4-pack
Högkvalitativa banankontakter från System One.
98 kr
System One SC2x15MM högtalarkabel 1.5 mm2 vit, 40 metersrulle
System One SC2x15MM högtalarkabel 1.5 mm2 vit, 40 metersrulle
598 kr

Butikslager

Om varumärket

System One är ett varumärke som tack vare korta led från leverantör till slutkund kan erbjuda ljudprodukter för hem som låter mer och bättre än vad prislappen vill avslöja. Med många års erfarenhet av ljudprodukter till hem har man idag ett sortiment med stort omfång där det ryms allt ifrån hemmabio, multiroom-lösningar till micro-förstärkare!
System One

Du har nyligen tittat på

System One H388S Hembiopaket, Vitt med YAMAHA HTR-4072
-38%
Prisvärt 5.1 hemmabiopaket från System One & Yamaha!
12982 kr
7998 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

System One Banankontakter 4-pack
Högkvalitativa banankontakter från System One.
98 kr
System One SC2x15MM högtalarkabel 1.5 mm2 vit, 40 metersrulle
System One SC2x15MM högtalarkabel 1.5 mm2 vit, 40 metersrulle
598 kr