Nyheter

Blogg

Vinnaren av GAS Competition 3500.1D



Under den senaste tiden har vi på Facebook haft en tävling där man genom att skicka in en motivering kunnat vara med och tävla om vårt allra kraftigaste slutsteg, GAS Competition 3500.1D.

Vi vill tacka alla er som deltagit med både roliga och tänkvärda motiveringar och bidrag. Urvalsprocessen har varit svår, men efter många om och men har vi lyckas sålla ut en vinnare. Tävlingens vinnare fick oss att dra på smilbanden och den träffsäkra motiveringen till varför just denne skulle vinna slutsteget var precis vad vi sökte. Vi gratulerar stolt Simon Öder, nybliven ägare till ett Competition 3500.1D!

Läs hans motivering nedan:

"Jag gillar BRL mycket, med deras hjälp och kundsupport behöver man aldrig oroa sig för att något ska bli svårt. Jag kan med hjälp av steget spela riktigt hårt, och detta tack vare hjälpen med att koppla ifrån er support. Steget kräver mycket ström, men kommer driva basarna som en dröm. Jag hade velat vinna för att ett annat steg jag hade började brinna. Så nu är jag utan ljud, och jag vill ju känna goosebumpsen på min hud. Vilket jag med detta steget och bra basar kan. Jag kan ju iallafall hoppas att jag vann. Finns mycket mer att säga, men skulle jag rabbla upp allt skulle jag aldrig bli klar. Och by the way, er butik och sida är helt underbar!" - Simon Öder


GAS Competition 3500.1D

Competition 3500.1D är framtagen för att lämna stora mängder effekt till dem som vill spela riktigt högt.
Detta kraftfulla monosteg lämnar hela 3500W (RMS) i 1 ohm och klarar därför av att driva det allra flesta effekttåliga baslådor. Detta klass D-slutsteg lämnar inget åt slumpen.

Med högkvalitativa komponenter som är noggrant utvalda har vi lyckats ta fram ett slutsteg som levererar bra med effekt och håller bra riktigt bra kontroll på basarna.

Till exempel kan det nämnas att den interna högtalarkabeln är hela 16mm2 tjock, detta för att på bästa sätt kunna leverera effekten till basarna. Inställningsmöjligheterna för den som eftersträvar att kunna optimera sitt ljud är många, som t.ex subsonic-filter, lågpass-filter och bass remote-kontroll.
Competition 3500.1D har snabbt blivit mycket populärt och steget återfinns i flera prisbelönta ljudbyggen.


Klicka här för att läsa mer om Competition 3500.1D!


Tävlingen avslutades: 2016-05-23


Följ oss gärna på Facebook för unika erbjudanden, tävlingar och häftiga byggen

Kommentarer

1 Kommentar
#1
johan
grattis simon! hoppas på fler tävlingar och mer tur för mig i framtiden
Den 24 maj 2016
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: JC9X7w (motverkar spam)
Logga in