Nyheter

Blogg
Mellandagsrean är här!

Mellandagsrean är här!

Fick du inte vad du önskade dig? Oroa dig inte - mellandagsrean är svaret! Mellandagsrean har alltid varit en omtyckt del av jultraditionen och är ett ypperligt tillfälle att införskaffa sig nytt ljud, till galet låga priser. I årets mellandagsrea hittar du prisvärda ljudprylar av högsta kvalitet till både bil och hem.

Vi avslutar 2022 med en mellandagssrea som pågår fram till den 12:e januari kl. 23.59. Vi gör vårt bästa med att minska trängseln vid de olika postombuden runt om i landet och för din trygghet kan du alltid välja hemleverans om du vill att paketet kommer direkt hem till din dörr eller port. Leveransen kan i vissa fall även göras utan signatur, för en helt kontaktfri leverans. Spara upp till 75% på mellandagsrean - se alla prissänkta produkter för ljud till bilen och ljud till hemmet.

Besök någon av våra 10 butiker eller handla på nätet

Mellandagsrean pågår både på brl.se och i våra 10 butiker i Sverige. Numera finns butiker i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Karlstad, Västerås, Örebro, Jönköping, Borlänge och Oskarshamn. Du kan även välja att handla i vår e-handel och få det skickat till din närmaste BRL-butik. När din order landat på plats i butiken, så får du ett SMS och kan hämta ut din order i butiken. Du kan givetvis ringa till närmaste BRL-butik om du vill hämta din order utanför butiken eller om du vill att det placeras direkt i ditt bagageutrymme, här kan du se våra butikers öppettider under mellandagarna.

Vi finns här för dig på BRL.se

Funderar du över vad du ska köpa? Vår ChatBot Decibelle finns här dygnet runt om du har frågor och vår kundtjänst finns här för att svara på dina frågor. Du kan när som helst använda använda vårt kundserviceformulär för att kontakta oss, skicka ett mejl till support@brl.se eller skriva ett meddelande till oss på Facebook. Vi kommer finnas på plats under mellandagarna (ej röda dagar), så tveka aldrig att höra av dig om du har frågor. 

Vill du följa din order?

När ditt paket skickas får du per automatik en leveransbekräftelse till din mejl där du hittar ditt kollinummer. Du kan även följa din försändelse via 'Din Sida' för att hålla reda på ditt kollinummer och orderstatus. Har du inte fått något mejl? Kolla i din skräppost om den har råkat hamna där, annars ber vi dig kontakta kundtjänst.

Du kan även ladda ner appen Mina Paket för att enkelt spåra ditt paket. Du hittar den kostnadsfritt på App Store eller Google Play Store. 

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2Uc3Ww (motverkar spam)
Logga in