Reportage

Blogg

Mikael Persson med Nizled på Gripendygnet!




Vid flertalet tidigare tillfällen har ni i bloggen fått bekanta er med Enduro-föraren Mikael Persson. Samarbetet mellan BRL och Mikaels gäller främst för mörkerkörning där han valt att använda sig av våra grymma LED-lampor från NIZLED. Tidigare i våras fick Mikael möjlighet att testköra en variant av den Race Edition-utrustning som han under morgondagens tävling Gripendygnet (länken leder till extern webplats!) kommer att ha stor användning av! 

Tävlingen är en 24-timmars lagtävling, där lagen får bestå av maximalt 8 stycken deltagare. Startskottet går lördagen den 4 augusti klockan 12.00 och tävlingen avslutas först ett helt dygn senare, 12.00 den 5 augusti. Vikten av bra, hållbar utrustning är enorm och därför är valet av NIZLED LED-lampor det självklara valet. Med fjäderlätta hjälmlampor utvecklade för enduro ges ett brett och svåröverträffat sken får man ett stort försprång och kan lägga all fokus och energi på det viktigaste av allt - att köra så bra och snabbt som bara möjligt! 

Mikaels utrustning består av två olika lampor, en variant för hjälmkitet och ytterligare en annan på hojen. NIZLED E40F är den modell som används i hjälmkitet, med en svindlande låg vikt på 84 gram per lampa. E40F ligger på ca 40W och har hela fyra stycken 10W XLamp XM-L2 Cree dioder, på cirka 3700 lumen. 

NIZLED E40F12 sitter på fronten och drivs enbart med hjälp av hojens egna batteribank. E40F12 förbrukar 3,5A vid 12V (42W förbrukning) och levererar extremt mycket ljus trots den kompakta storleken på 55mm. Precis som E40F handlar det om ca 40W, med fyra stycken 10W XLamp XM-L2 Cree dioder, på cirka 3700 lumen. 

I videoklippet nedan kan ni se resultatet NIZLED-lamporna ger vid mörkerkörning, samt höra Mikael själv snacka lite om varför det är så viktigt med högkvalitativa LED-lampor vid mörkerkörning! 



 



Vi håller alla tummar för att Mikaels lag plockar hem en bra placering under helgens tävling! 


För att titta lite närmre på NIZLED-sortimentet, klickar du på någon av länkarna nedan: 
Hela sortimentet av LED-belysning
LED-belysning för Enduro
LED-ramper


Om du har frågor om vilken utrustning du behöver för ditt specifika ändamål, är du välkommen att kontakta oss via mail på support@brl.se eller genom att ringa in på 019-206750. 



Skrivet av: Christopher


Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: hNwt9u (motverkar spam)
Logga in