Aries SK 8 W, mångsidigt 8" element

Ljud i världsklass. Ett otroligt välljudande mellanregister från Aries!
Artnr: 571SK8W
Aries SK 8 W, mångsidigt 8
Aries SK 8 W, mångsidigt 8
Aries SK 8 W, mångsidigt 8

Kampanj

Exkl. moms
998 kr
(%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Aries SK 8 W, är ett mellanregister med ett svårslaget välljud. När du pratar om världens bästa högtalare, då nämns Rishi Gurbani, en sann superhjälte i billjudssammanhang, ofta i samma konversation. Här har han designat högtalare som bjuder på ett ljud med enorm finess och upplösning. Särskilt imponerande är frekvensåtergivningen i det lägre registret, där detta mellanregister inte har några med att exempelvis möta en bas. Det är ett mycket kompetent, som utan problem kan agera bas i ett ljudsystem. Om du bryr dig om ljudet i bilen, då är detta rätt högtalare för dig.  

 • Mångsidigt 8" element som kan agera bas/midbas/mellanregister
 • Passar utmärkt i en sluten låda
 • 60W RMS / 120W MAX
 • 85 dB känslighet
 • Fs: 32 Hz
 • Säljs styckvis

Hifi i bilen? Jo, men visst!
Aries är ett sant passionsprojekt för Rishi Gurbani, som designar och tillverkar högtalarelement för många välkända hemma- och billjudsmärken. Passion är grunden till ett bra ljud - det är viktigt att konstant vilja förbättra produkterna och jaga det perfekta ljudet. Det är just det Aries handlar om. Perfektion, eller snarare: evig strävan efter perfektion. Med Aries SK 8 W får du kort och gott vansinniga mängder välljud för pengarna. Se det som en liten teaser vad Rishi Gurbani är kapabel till. 

Vad är det som gör det så bra?
Materialen är en stor del, givetvis. Den behandlade papperskon i mellanregistret och diskanten är gjord av silke, för en så exakt och korrekt återgivning som möjligt. Talspolen är också tillverkad av höggradigt ren koppar. Det är en kombination av ett sinne för detaljer och material av hög kvalité som gör ljudet så imponerande.
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in