Dynavoice

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..5  Nästa»

Dynavoice

Svenska fabrikatet Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester i våra största elektronikmagasin Hifi&Musik, Ljud&Bild samt Hemmabio.

Främst kännetecknas Dynavoice-namnet med de moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktionerna. Faktum är att recensenter ansett att Dynavoice i vissa tillfällen kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter, och det säger en hel del om att man lyckats stort med sin affärsidé. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

Med säte i Sverige är du som konsument garanterad att ta del av de bästa priserna av Dynavoices unika ljudlösningar, vars valuta verkligen är maxad för pengarna.


Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.