Båtljud – Så fixar du marint ljud till båten

Njut av bra ljud på båten och skapa en riktig medelhavskänsla. Marint ljud betyder egentligen att högtalare, stereo och annan utrustning är anpassad till båtar eller andra marina fordon. De är vattentåliga och IP-klassade så att de tål väder och vind.

Ljud till båten

Det finns flera olika alternativ att välja för dig som önskar njuta av musik eller en bra podd på båten.

Båtstereo

En Båtstereo med Bluetooth låter dig enkelt streama ljud och musik från din telefon. Tycker du om att lyssna på traditionell radio är en marinstereo med DAB att föredra.

Båthögtalare

Båthögtalare tål väder och damm och är anpassade till marina förhållanden. Vi har ett stort utbud med olika storlekar i olika prisklasser. Kanske vill du skapa en riktig partykänsla på båten med hjälp av inbyggd LED-belysning i dina marinhögtalare.

Marinförstärkare

För att öka kvalitet och tryck i ljudet på båten använder du en marinförstärkare. Här listar vi båtförstärkare som får ljudet att lyfta på din båt. Viktigt att tänka på vid köp av marinförstärkare är vilken effekt och hur många kanaler du behöver.

Båtstereo paket

Båtstereo paket är för dig som vill få ett riktigt bra ljud i båten och samtidigt göra det till ett bra paketpris. En stor fördel med ett marinstereo paket är att du slipper fundera på om de olika komponenterna fungerar tillsammans och att du istället får ett marint ljudpaket som enkelt kan monteras i din båt. Komplettera med de kablar du behöver, montera ditt båtljud och njut av nästa tur på sjön!

GAS BTC62 Marinpaket med Bluetooth

Kampanj

27
1095 kr 1498 kr
Kenwood KMR-M506DAB & GAS MS62 6,5tum

Kampanj

Paketpris

6
2998 kr 3189 kr
Pioneer MVH-MS410BT & Hertz HEX 6.5 M-C

Kampanj

Paketpris

9
3998 kr 4391 kr
JVC KD-X560BT & Hertz HEX 6.5 M-W

Kampanj

Paketpris

15
4498 kr 5286 kr
Hertz HCP4M & Hertz HMX65 med Bluetooth-adapter

Kampanj

Paketpris

13
5998 kr 6898 kr
4-Pack Hertz HEX 6.5 & Hertz HMS 10B-C med Slutsteg

Kampanj

Paketpris

12
9498 kr 10787 kr

Bärbar vattentät högtalare

Vill du inte montera ljud på din båt men ändå ha bättre ljud än att lyssna direkt från telefonen är en bärbar vattentät bluetooth högtalare ett smidigt och prisvärt alternativ. Högtalarna är IPX7-klassade vilket innebär att de tål regn, stänk och ett kort bad i vattnet. JBL Charge 5 och B&O BeoSound A1 är till och med IP67-klassade vilket innebär att dessa bluetooth högtalare är vattentäta.

JBL Pulse 4

Kampanj

13
1990 kr 2290 kr
Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt ljud till just din båt och budget. Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!
Logga in

SENAST VISADE

FÅ HJÄLP AV OSS

Våra experter finns tillgängliga för dig! Om du har frågor gällande din order, produkten du köpt eller söker rådgivning innan ett köp kan du alltid höra av dig till vår kunniga kundservice. Kontakta oss