Båtljud – Så fixar du marint ljud till båten

Njut av bra ljud på båten och skapa en riktig medelhavskänsla. Marint ljud betyder egentligen att högtalare, stereo och annan utrustning är anpassad till båtar eller andra marina fordon. De är vattentåliga och IP-klassade så att de tål väder och vind.

Ljud till båten

Det finns flera olika alternativ att välja för dig som önskar njuta av musik eller en bra podd på båten.

Båtstereo

En Båtstereo med Bluetooth låter dig enkelt streama ljud och musik från din telefon. Tycker du om att lyssna på traditionell radio är en marinstereo med DAB att föredra.

Båthögtalare

Båthögtalare tål väder och damm och är anpassade till marina förhållanden. Vi har ett stort utbud med olika storlekar i olika prisklasser. Kanske vill du skapa en riktig partykänsla på båten med hjälp av inbyggd LED-belysning i dina marinhögtalare.

Marinförstärkare

För att öka kvalitet och tryck i ljudet på båten använder du en marinförstärkare. Här listar vi båtförstärkare som får ljudet att lyfta på din båt. Viktigt att tänka på vid köp av marinförstärkare är vilken effekt och hur många kanaler du behöver.

Båtstereo paket

Båtstereo paket är för dig som vill få ett riktigt bra ljud i båten och samtidigt göra det till ett bra paketpris. En stor fördel med ett marinstereo paket är att du slipper fundera på om de olika komponenterna fungerar tillsammans och att du istället får ett marint ljudpaket som enkelt kan monteras i din båt. Komplettera med de kablar du behöver, montera ditt båtljud och njut av nästa tur på sjön!

Sony DSX-M55BT & GAS MS62 6,5tum

Paketlösning

Passar min bil
3498 kr
Spara 388 kr
DS18 MRX1 och 2 par GAS MS62, marinpaket

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
2998 kr
Spara 1388 kr
3990 kr
DS18 NXL-10SUBLD & MP6, vitt marint helhetspaket

Paketlösning

Passar min bil
13990 kr
Spara 1768 kr
DS18 MP.4A och 2 par GAS MS62, marinpaket

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
2498 kr
Spara 1488 kr
2990 kr
DS18 MP.4A och 2 par MP6, marinpaket

Paketlösning

Passar min bil
3990 kr
Spara 380 kr

Bärbar vattentät högtalare

Vill du inte montera ljud på din båt men ändå ha bättre ljud än att lyssna direkt från telefonen är en bärbar vattentät bluetooth högtalare ett smidigt och prisvärt alternativ. Högtalarna är IPX7-klassade vilket innebär att de tål regn, stänk och ett kort bad i vattnet. JBL Charge 5 och B&O BeoSound A1 är till och med IP67-klassade vilket innebär att dessa bluetooth högtalare är vattentäta.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt ljud till just din båt och budget. Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.