Sonos

Amerikanska Sonos startade 2002 i Santa Barbra. Visionen var lika enkel, som den vid den tiden var tekniskt komplicerad att genomföra: att få musikälskare världen över att ha möjligheten att spela musik - var som helst i hemmet. 

Från uppackning till favoritmusik på några minuter

Det är en sann fröjd att packa upp en Sonos-produkt. Tack vare enkel anslutning och instruktioner via Sonos-appen är det bara några minuter innan du kan börja njuta av över 100 miljoner låtar från tjänster som Apple Music, Spotify och Storytel.

Mästerligt ljud

Med Sonos vet du vad du får: högtalare som levererar ett kraftfullt och detaljerat ljud. Starta en spellista du gillar och fyll ditt hem med oemotståndlig musik. Eller varför inte ta film- och spelupplevelsen till nya höjder med Sonos Arc? Valet är ditt.

Ljud - både inne och ute

Ska du på äventyr? Då rekommenderar vi Move 2, som går bortom att vara en simpel portabel högtalare. Med fokus på energieffektivitet och hållbarhet, inklusive återvunnen plast och ett avtagbart, utbytbart batteri med upp till 24 timmar speltid, blir det en ansvarsfull investering för både ljudkvalitet och miljö.

Högtalarna som anpassar sig

Trueplay analyserar rummets akustik och finjusterar högtalare för att leverera perfekt anpassat ljud. Skräddarsy ditt eget ljudsystem genom att kombinera och matcha Sonos-produkter.

Ljud i flera rum

Sonos Amp är en mångsidig lösning, särskilt lämplig för offentliga miljöer där man behöver ansluta flera inbyggda eller väggmonterade högtalare. Förstärkaren är elegant och smidig, och den använder effektiv förstärkarteknik för att leverera en imponerande mängd kraft. Kombinera med Sonos tak-/vägg- eller utomhushögtalare för en episk ljudupplevelse i hemmet.

Det vackra med Sonos är just möjligheten att bygga upp ett ljudsystem som passar dig, ditt hem, din favoritmusik. Vill du att vi sätter ihop rätt lösning åt dig? Vi kan även hjälpa dig med installation. Tveka inte att kontakta din närmaste BRL-butik. Vi erbjuder professionell installation av Sonos.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.