Så fixar du bra ljud i din lastbil

Tiden du spenderar i din lastbil på vägarna i Sverige och utomlands är antagligen en stor del av ditt liv varje dag. På BRL har vi allt som krävs för att göra din tid i lastbilen mer njutfull och välljudande med speciallösningar på allt från måttanpassade baslådor/ljudsystem till modellspecifika förvaringsutrymmen och skåp. Att kunna lyssna på radio och sina favoritmusik från Spotify inne i kupén kan vara en så härlig ljudupplevelse att det ibland frestar att ta en extra omväg hem.

Vi på BRL är experter på att förbättra ljudet i din lastbil och vi älskar också att hjälpa dig med ombyggnationen. Inga idéer är att förkasta, vi bygger både för Volvo, Scania och andra märken. Har du egna idéer så specialbygger vi gärna efter dina egna önskemål och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig och din lastbil. 

Ljud till lastbil

Oavsett om du älskar Scania eller Volvo eller föredrar ett annat märke på din lastbil så har vi lösningen på hur din arbetsdag blir ett nöje. 

Med branschens bredaste erfarenhet om att förbättra ljudet och modellanpassade lösningar ihop med ledande produkter löser vi dina önskemål. Kanske har du en idé hur du vill utforma din lastbil eller så låter du oss komma med förslag. Oavsett hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig.

Se filmen om hur vi hittar en lösning som passar dig!

Tiden som spenderas i lastbilar runt om i Sverige, både privat och professionellt, är enorm. På BRL har vi allt som krävs för att göra den tiden mer njutfull och välljudande med speciallösningar på allt från måttanpassade baslådor/ljudsystem till modellspecifika förvaringsutrymmen och skåp.

Inga idéer är att förkasta, utan vi specialbygger gärna efter egna önskemål och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig och din lastbil. Reportage av Scania där Lars, ansvarig för BRL Lastbil, berättar mer om montering! 

"Det finns lite plats och den platsen som finns vill de oftast använda sig av. Så det gäller att få bort det så mycket som möjligt och att det ska låta bra" - Lars Holmström, BRL 

I reportaget ovan berättar Lars Holmström, huvudmontör och ansvarig för BRL Lastbil, om den stora utmaningen med att bygga i lastbil. Kraven på smidiga lösningar, så platsbesparande som bara möjligt, är av högsta vikt. Mångårig erfarenhet av installation och specialbyggnation i de allra flesta olika typer av lastbilar är direkt avgörande.

Vill du ha hjälp med montering - Skicka en förfrågan

Vi hjälper dig gärna med modellanpassad montering och ombyggnationer efter dina idéer. Fyll i dina uppgifter och få återkoppling av oss inom 0-24 timmar (vardagar).

Bilder på kundinstallationer

 
Platsbesparande Installation av 10" bas i Volvo FH och förvaringsskåp med gasdämpade luckor och flockad insida i Scania !    

Vänster bild ovan illustrerar tydligt hur basinstallation kan se ut i lastbil. Ett bra bastillskott med minimal plats förbrukad gör den längsta av resor fullt överkomlig. I den högra bilden ser vi ett förvaringsskåp i Scania med gasdämpade till luckorna, snyggt flockad insida och micro-paket som kan kopplas in på Scania orginalknapp. I detta fall är skåpet utrustat med automatisk belysning inuti facken och en distinkt, röd belysning kastas nedåt på bakväggen. 


Vill du ha en specifik lösning i just din lastbil kontakta Lars på BRL Lastbil. 

BRL Lastbil

Godsvägen 19, 78472 Borlänge
lars@brl.se
0102508137

 

Lars

Christoffer

Logga in