Så får du din A-Traktor att sticka ut

Visst räknas även utsidan på din A-traktor. Med cool belysning, snygga stickers och en chaufför i rätt kläder ser din A-traktor ut som rena drömmen.  Här får du bra produkttips på hur du enkelt kan styla dig själv och din A-traktor.

Belysning A-traktor

Svenska Nizled och Lightz erbjuder grym belysning till din A-traktor.  Nizled med effektiva ljusramper som både ger en cool och användbar belysning och Lightz med sin unika färggranna dekorbelysning som du kan montera under din a-traktor eller inuti din EPA.  Sätt färg på din a-traktor och stick ut på nästa bilträff.

Stickers A-traktor

Finns det något bättre än coola stickers! Här hittar du stickers som alla A-traktorer borde ha på sin ruta. Vi har ett stort utbud av stickers och klistermärken som passar bra till din A-traktor.

SHAKY 7x7cm, orange och svart
Passar min bil
19 kr
Mixat paket med 6 stickers, small

Paketlösning

Passar min bil
98 kr
Spara 72 kr
SHAKY 14.5x17cm, orange
Passar min bil
49 kr

Kul prylar för dig som vill visa att du älskar ljud

GAS SHAKY doftgran
Passar min bil
35 kr
Svart och vit Bass Habit-keps
Passar min bil
198 kr
GAS T-shirt S-XL
Passar min bil
198 kr
BRL Regplåtslist
Passar min bil
89 kr
Mixat paket med 13 stickers, medium

Paketlösning

Passar min bil
198 kr
Spara 153 kr
Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt ljus till just din A-traktor och budget. Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.