Vad passar i min bil


Vad passar min bil?

Vill du byta stereo, högtalare eller lägga till Bluetooth i bilen?
Vi har gjort det enkelt att hitta lösningen till just din bilmodell!

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Alpine Audison Auto-Connect Autoleads Basser BB BOX Brodit Connects2 DLS Focal GAS Audio Power Hertz InCarTec iSimple JVC Light Harmonic Macrom Match MAXVIEW Metra Pioneer re-STREAM Rockford Fosgate
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..161  Nästa »

Vad passar i min bil

Monteringstillbehör till marknadens flesta bilmodeller!
Installation och byte av bilstereo eller högtalare i bil, kräver mer än bara ersättningsprodukter. För att bytet ska kunna genomföras behöver du modellspecifika monteringstillbehör som är speciellt utvecklade och framtagna för just din bilmodell. Monteringsramar, ISO-kablage, antennadapters och högtalaradapters varierar alltså från bil till bil och det är därför av högsta vikt att man väljer rätt produkt.

På denna sida har vi samlat information och produkter om marknadens flesta bilmodeller, där vi sammanställt allt du kan tänkas behöva för att utföra ljud- och funktionsförhöjande förändringar. Så oavsett om du kör en klassisk Volvo, eller en nyare Audi, har vi garanterat monteringstillbehören du behöver.

Välj bilmärke nedan för att gå vidare och välj sedan din specifika bil- och årsmodell. Därefter får du välja vad det är för typ av installation du ämnar göra och sedan får du en sammanställning av produkterna som gäller för den specifika modellen. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   

Logga in