Träffa människorna på BRL Electronics

Huvudkontoret

Ledning

Gustav Winberg - VD (På BRL sedan 2007)

Gustav har sedan 2007 varit en del av BRL och år 2017 tog han steget från försäljning & marknadschef till att bli företagets VD. Gustav studerade marknadsföring på IHM Business School och att marknadsföra BRL är hans främsta uppgift och vad som fyller större delen av arbetsdagen. På fritiden handlar mycket om motorsport och padeltennis, men när tillfälle ges passar Gustav alltid på att avnjuta god mat tillsammans med frun Anna och de närmsta vännerna.

Anders Winberg - Grundare/Styrelseordförande

Anders är BRL:s grundare tillika styrelseordförande, som sedan starten varit delaktig i att utveckla konceptet BRL till vad det är idag. Han är även delaktig i att utveckla våra egna varumärken Dynavoice, System One och GAS och har sedan 25 år tillbaka varit förbindelsen mellan BRL och våra partners i Asien. I en föränderlig bransch har Anders alltid haft förmågan att ständigt utveckla verksamheten efter trender och gjort det yttersta för att alltid erbjuda kunderna vad de vill ha. På fritiden läggs mycket tid på resor, familjen och det gedigna motorintresset.

Marknad

Elin Strandberg - Grafisk designer (På BRL sedan 2018)

Elin är en mångfacetterad, kreativ själ som i egenskap av grafisk designer har ett finger med i spelet i allt från framställande av nyhetsbrev, annonsmaterial och design av förpackningar till våra produkter.

"Design är galet kul" säger Elin själv om sitt jobb, men grafikerhjärtat klappar extra hårt när det kommer till att designa förpackningar och tryck generellt. Med en bakgrund i gitarrspelande och ett generellt musikintresse har det utkristalliserats ett behov som inte bara inkluderar musik - utan även bra ljud! När veckan är slut vigs helgen åt design, golf, tv-spel och busiga upptåg tillsammans med sambon.

Patrik Ahlzén - Content manager (På BRL sedan 2018)

Med många strängar på sin välstämda lyra fyller Patrik arbetsdagen med allt från produktuppläggning på vår hemsida, support samt produktion och optimering av annonser för sociala medier.
Att komponera produkttexter och generell content från grunden är ett av favorituppdragen, där varje ny artikel öppnar dörrar för nya lärdomar. Intresset för bra ljud växte parallellt med intresset för bra musik och intresset har idag lett Patrik in i djungeln av smarthögtalare i hemmet.
Ledig tid fyller Patrik med rågade skopor film, TV-spel och ett intensivt trixande med IKEA-lampor och smarthögtalare.

Noah Berntsson - E-handel (På BRL sedan 2021)

Text kommer inom kort.


 
   Business 2 Business

Johan Kransvik –Export Account Manager (På BRL sedan 2017)

Text kommer inom kort.

Andreas Granstedt - B2B Manager (På BRL sedan 2020)

Text kommer inom kort.

Christian Wittesjö - B2B (På BRL sedan 2017)

Christian arbetar med företag- och exportförsäljning, där de varierande sysslorna sträcker sig från orderhantering till ren och skär produktsupport.
Att skapa och vårda såväl nya som gamla kundrelationer är en av Christians starka sidor. Tack vare tidigare jobb inom försäljning av elektronik och Hifi grodde intresset och steget från försäljning mot privatkund till företagsförsäljning var både sömlöst och efterlängat.
Efter kontorstid spenderar Christian helst av allt tid med familjen, klipper sin enorma gräsmatta eller förstärker sin redan imponerande lego-samling.


 
   Inköp

Adam Löfgren - Kampanjansvarig/Inköp (På BRL sedan 2017)

Adam ser till att vi har ett brett sortiment av produkter och självklart svårslagna priser. Han arbetar dessutom med våra kampanjer som syns på webben och i butikerna. Att kunna följa hela förloppet från planering, förhandling och inköp till att produkten finns tillgänglig i våra butiker och E-handel, ser Adam som något av det bästa med sin arbetsroll. Det stora ljudintresset startade redan vid 10-års ålder via elgitarren och har sedan följt med genom åren, där välljud är lika viktigt i hemmet som i bilen. Intresset och det nyfikna tänket ligger till grund för att Adam på bästa sätt ska kunna navigera våra kunder rätt och hitta den bästa lösningen.

När musiken slutat dåna spenderar Adam tid mycket på gymmet för att hålla kroppstemplet i form, men försöker pricka in lika mycket tid till resor, familj och vänner. Med ett förflutet i restaurangbranschen finns även ett stort intresse för mat och vin.

Anna Karlsson - Inköp (På BRL sedan 2020)

Vår strukturerade inköpare Anna ser till att vi får hem produkter i rätt tid och till rätt pris, där hon också sköter hela förloppet från förhandling till planering. Hon trivs i ett högt tempo och där det krävs ett strukturerat arbete med många bollar i luften samtidigt. Ofta sker hennes kommunikation helt på engelska, där hon jobbar med produkter och leverantörer från hela världen! Tidigare har Anna arbetat i bilbranschansen, där ljudintresse började växa fram. 

På sin fritid spenderar Anna gärna tid med familj och vänner. Trots sin varma personlighet, så trivs hon faktiskt allra bäst i kylan. Mer specifikt hittar du Anna i fjällen under vinterhalvåret - allra helst med ett par längskidor under fötterna eller på en snöskoter. 


 
   Kundtjänst

Andreas Axling - E-handel (På BRL sedan 2017)

Efter drygt 20 års erfarenhet inom butiksjobb med selekterad Hifi har Andreas fått ett stort ansvar att hantera lösningar som berör allt inom stereo och hemmabio. Det brinnande intresset för ljud startade i gymnasiet och som en sann arbetsmyra är det lätt hänt att kontoret byts till hemmakontoret om kvällarna. Kontaktar du vår kundservice via telefon eller mail, så är chansen god att det är Andreas som hjälper dig i ditt ärende gällande frågor kring vinylspelare, matchning av produkter och hur man bygger multiroom.

På fritiden tränar Andreas på gym, tittar på fotboll och extraknäcker även som DJ vid särskilda evenemang med inriktning på alternativ elektronisk musik

Jonatan Hurtig - E-handel (På BRL sedan 2020)


Jonatan hittar du på kundservice, där han svarar på mejlärenden och oftast sitter han engagerad i ett telefonsamtal! Det Jonatan gillar mest med att jobba på BRL är alla små tankenötter och utmaningar som dyker upp. Särskilt kul är det när det är många bollar i luften samtidigt! "Att få hjälpa våra kunder och hitta rätt lösningar, det är en svårslagen känsla!", säger Jonatan glatt.

År 2015 startade hans bilintresse med en baslåda i en väns mopedbil. Över åren har det eskalerat! Runt 07.52 varje morgon brukar man höra, eller snarare känna, Jonatan rulla förbi kontoret och in till sin parkeringsruta. Jonatan har kort och gott ett stort ljudintresse, både på jobbet och på kvällarna – där du med största sannolikhet hittar honom med öronen mot ett baselement! På sin fritid är det inte helt ovanligt att hitta honom på en jetski eller med sina ’polers’ och lever upp till sitt efternamn!

Liah Tengvall - E-handel (På BRL sedan 2021)

Text kommer inom kort.

Jens Wiklund - E-handel (På BRL sedan 2011)

Jens är en stor Hifi-entusiast som med stort tekniskt kunnande och produktvana hanterar det dagliga orderflödet och teknisk rådgivning på brl.se.
Med en teknisk utbildning i grunden tar han sig an ärenden och kunder som har stort anspråk på smidiga, högteknologiska lösningar. Det stora musikintresset han har skyller han på generna.
Jens stora intresse är specialkaffe och stor del av fritiden spenderas tillsammans med scoutkåren, vänner och sina barn eller på dansbanan.

Isak Lejerskog - E-handel (På BRL sedan 2021)

Text kommer inom kort.

Louise Bergman - E-handel (På BRL sedan 2021)

Text kommer inom kort.


 
   Produktutvecklare

Peter Gustafsson - Produktutvecklare (På BRL sedan 1996)

Peter är en enorm tillgång på de flesta fronter, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda. Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.
Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.

Niklas Quick - Tekniker/Produktutvecklare (På BRL sedan 1994)

Erfarenhet kan man inte läsa sig till och med över 20 år av billjudsbygge i bagaget är Niklas en av stommarna på BRL, där han i daglig servicehantering och produktutveckling bidrar med en helt egen dimension. Bygga demobilar, utveckla nya baslådor och hantera inköp är även strängar han spänt på sin lyra, där den stora kunskapen han besitter kommer väl till pass. Den tvåfaldigt dB-dragrace SM-guld belönade byggherren spenderar idag den mesta tiden i Enduro-spåret, men bygger gärna baslådor och hembiohögtalare när tiden finns.


 
   Huvudlagret

Elias Yammin - Lagerchef (På BRL sedan 2018)

Text kommer.

Andreas Stageklint - Lageransvarig (På BRL sedan 2017)

Andreas är en av slitvargarna på vårt stora huvudlager, som aldrig backar undan från ett riktigt tungt lyft. Den fysiska aspekten och det höga tempot passar motionsintresserade Andreas som handen i handsken och varje order plockas med hög precision.
Att han landade på BRL var ingen överraskning, då musikintresset i allra högsta grad är levande. Med en musiker-bakgrund som uthållig trumslagare fyller ljud och musik både hans tanke samt vardag.
Fritiden spenderas allra helst med sonen och riktigt hårda gympass.

Lukas Wittenström - Lager (På BRL sedan 2019)

Vår dalmas Lukas huvudsakliga uppgift är att plocka och packa produkter till order som skickas till våra E-handelskunder i Sverige, Norge och Finland. Det han uppskattar mest med jobbet är att få arbeta fysiskt hitta nya, mer effektiva sätt att arbeta på. Han betonar dock att kollegorna helt klart är viktigast för att trivas på jobbet! Lukas har alltid gillat musik och att gå på konserter. Ett bra ljudsystem är helt klart avgörande för att upplevelsen ska bli optimal.
Innebandy är vad som står på agendan under fritiden, där han spelar i samma lag som kollegan Gavin i korpenligan. Efter innebandyn slappnar han av med TV-spel, familj och vänner.

Felix Oscarsson - Lager (På BRL sedan 2020)

Text kommer inom kort.

Leo Hadders - Lager (På BRL sedan 2021)

Text kommer.

Max Jansson Åhlén - Lager (På BRL sedan 2021)

Text kommer.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.