Så fixar du ljud till din A-traktor

Att ha bra ljud i sin A-traktor och EPA är ofta en lika häftig upplevelse som själva bilresan. Men vad behöver man egentligen för att få ett bra ljud och skön djup bas i sin A-traktor? Nedan får du rekommendationer på hur du fixar skönt epadunk i din A-traktor!

Ljud till A-traktor

Oavsett om du har en äldre Volvo som ska byggas om eller en nyare årsmodell av annat märke krävs det att både baksäte och lastutrymmet tas bort när du bygger om bilen till en A-traktor. Utrymmet som skapas är perfekt för att lägga till exempelvis en baslåda, slutsteg och raggarplanka.

Du kan antingen välja att bygga din egen baslåda och köpa lösa element, köpa en tom baslåda och lösa element eller välja färdigskruvade baslådor och kompletta paket som också innehåller de slutsteg som behövs för att driva dina bilhögtalare och baslåda. Lägg till kablar, montera ditt ljudbygge och börja njut av ett grymt ljud!

Vill du slippa dra kablar och installera ljudet själv? I alla fysiska BRL-butiker finns också möjlighet att boka montering.

Baspaket A-traktor

Baspaket för A-traktor är för dig som vill höja bastrycket i ditt billjud och samtidigt göra det till ett bra paketpris. En stor fördel med ett baspaket är att du slipper fundera på om de olika komponenterna fungerar tillsammans och att du istället får ett komplett färdigt baspaket som enkelt kan monteras i din bil.

Raggarpaket A-traktor

Raggarpaket för A-traktor är för dig som både vill ha en djup bas och ett rejält tryck från en raggarplanka.

Helhetspaket A-traktor

Kompletta prisvärda helhetspaket för dig som vill ha ett epa-paket för att uppgradera ljudet i din A-traktor.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt ljud till just din A-traktor och budget. Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!
Logga in