Underhåll & snabbtvätt

Håll din bil i toppskick med våra produkter för underhåll och snabbtvätt. Använd en quick detailer för snabb och enkel rengöring mellan tvättarna – perfekt för att avlägsna damm och lätt smuts samt ge bilen en omedelbar glans precis innan bilträffen eller utställningen.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Chemical Guys Meguiar's Tershine
Finns i lager
    Ja
Typ
    Quick detailer Rengöring för verktyg Snabbtvätt Snabbvax Tillbehör

Underhåll & snabbtvätt

Att hålla din bil i toppskick behöver inte vara tidskrävande. Med vårt sortiment för underhåll och snabbtvätt kan du enkelt och snabbt ge din bil ett glänsande och välvårdat utseende. Här är allt du behöver veta om quick detailers och snabbvax, och hur de kan hjälpa dig att hålla din bil ren och skyddad.

Vad är Quick Detailer till Bil?

En quick detailer är en bilvårdsprodukt som är utformad för snabb och enkel rengöring av bilens yta. Perfekt för att avlägsna damm, smuts och fläckar mellan tvättarna. Använd en quick detailer för att fräscha upp din bil och ge den en omedelbar glans. Den är säker att använda på alla ytor, inklusive lack, glas, plast och krom, vilket gör den till en mångsidig lösning för hela bilen. Helt enkelt det perfekta tillskottet precis innan bilträffen eller utställningen för att ge bilen den där imponerande glansen!

Fördelar med Quick Detailer

Snabb och enkel rengöring: Tar bort lätt smuts och damm utan att behöva genomgå en fullständig tvätt.

Glans och skydd: Ger en glänsande finish och ett lätt skyddande lager.

Mångsidig användning: Säker för alla bilens ytor, inklusive lack, plast och krom.

Hur Använder man Quick Detailer?

Tvätta och torka bilen:
Börja med en ren och torr bil för bästa resultat.
Applicera produkten:
Spraya quick detailern direkt på ytan eller på en ren mikrofiberduk.
Torka av:
Använd en mikrofiberduk för att torka av ytan och sprida produkten jämnt. Arbeta i små sektioner för bästa resultat.

Vad är Snabbvax till Bil?

Snabbvax, även känt som sprayvax eller expressvax, är en produkt som snabbt ger bilens lack ett glänsande och skyddande lager. Snabbvax är perfekt att använda mellan regelbundna vaxningar eller när du snabbt vill fräscha upp bilens utseende. Det ger ett extra lager skydd mot smuts och vatten och appliceras enkelt med en sprayflaska och mikrofiberduk. Snabbvaxet ökar den befintliga avrinningen och ser till att det håller längre.

Hur Använder man Snabbvax?

Tvätta bilen:
Se till att bilen är ren innan applicering.
Torka bilen:
Bilen bör vara torr för att undvika vattenfläckar.
Spraya och torka av:
Spraya snabbvaxet på ytan eller på en mikrofiberduk och torka av för att polera ytan till en hög glans.

Varför Använda Quick Detailer och Snabbvax?

Att använda quick detailer och snabbvax är det bästa sättet att hålla din bil ren och välvårdad mellan mer omfattande tvättar och vaxningar. Dessa produkter sparar tid och ansträngning samtidigt som de ger din bil en professionell finish.

Upptäck vårt sortiment av quick detailers och snabbvaxer för att hålla din bil i perfekt skick året runt. Med rätt produkter blir bilvård enkel och effektiv, och din bil kommer alltid att se ut som ny.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.