Kablar

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Atlas Cables Auto-Connect BB BOX Connection Dayton Audio Dynavox GAS Audio Power Helix Monacor Multibrackets NEDIS Oehlbach Proson QED Supra Cables System One
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..14 Nästa »

Kablar

Kvalitetskablar för alla typer av installationer!
Vikten av högkvalitativa kablar vid installation går inte att förminska. Ledningsförmåga, avskärmning och hållbarhet är några av punkterna som kännetecknar en bra och stabil kabel. Genom att tumma på kvalitet i exempelvis val av strömkabel eller högtalarkabel, så stryper man och förminskar det slutgiltiga ljudmässiga resultatet av ditt billjud avsevärt.

I vårt noggrant utvalda sortiment av kablar hittar du allt från lågnivåkablar till högtalarkablar, strömkablar till ljudkablar. Självklart erbjuder vi produkter i olika prisklasser och med olika prestanda, där de billigare alternativen exempelvis inte alltid består av 100% koppar. För den som ska installera slutsteg och baslåda i bilen rekommenderar vi att titta närmre på våra kabelkit i varierade storlekar, där man får med alla tänkbara tillbehör som behövs för en lyckad installation.

Välj kategori nedan för att få en tydligare överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   
Logga in