Yamaha R-N602 & Dynavoice Classic CL-26 stereopaket, svart

De välljudande golvarna CL-26 från Dynavoice gifter sig fint i detta stereopaket med den välljudande förstärkaren R-N602 från Yamaha!
Artnr: SETCL26PKT1
24
Yamaha R-N602 & Dynavoice Classic CL-26 stereopaket, svart i gruppen Paketlösningar / Paket för hemmet / Stereopaket hos BRL.se (SETCL26PKT1)
Yamaha R-N602 & Dynavoice Classic CL-26 stereopaket, svart

Kampanj

Black Week

Exkl. moms
18340 kr / 13998 kr
Du sparar 4342 kr (24%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Ett otroligt välljudande stereopaket, där den fullspäckade nätverksreceivern R-N602 möter de dynamiska CL-26 ur den vackra Classic-serien från Dynavoice. Yamaha-förstärkaren bjuder på gott om inkopplingsmöjligheter av både analoga och digitala källor, samt nätverk för streaming från Spotify och Tidal!

Yamaha R-N602 är en HiFi-receiver med nätverk och stöd för DSD 5.6MHz-uppspelning. En MusicCast-enhet som är fullspäckad med smarta nätverksfunktioner. Oavsett om du vill lyssna på högupplöst musik via nätverket, streama från din smartphone/surfplatta eller använd dig av internet streamingtjänster så finns allt tillgängligt för dig med denna receiver.

 • MusicCast-produkt
 • Airplay / Blåtand / Wifi / Spotify
 • Spelar högupplösta ljudfiler
 • Digitala ingångar för TV/Blu-Ray-spelare
 • USB - koppla in iPhone/iPod eller externa hårddiskar

MusicCast - ett nätverk av ljud
MusicCast är revolutionerande inom ljudnätverk och ger dig möjlighet att nyttja flera eller alla dina MusicCast produkter i ett system, helt upp till dig själv. Du har kontroll över allt ljud via en app, designad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Om det så är via en soundbar, AV Receiver, trådlös högtalare etc. så kan du matcha och mixa eller expandera ditt MusicCast-system ju längre tiden går.

Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till R-N602 – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.

Dynavoice Classic CL-26 är trevägs golvhögtalare med en stor ljudbild och en vacker design. De två 6.5” baselementen ger högtalaren ett rejält djup och det 5” stora mellanregistret ger högtalaren en svårslagen dynamik. Detta må vara Classic-seriens mellanmodell, men inget är “lagom” här!

 • Välljudande trevägs golvhögtalare
 • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
 • Två tygfronter i mörkgrått & retro-grått medföljer
 • 1" textildomediskant
 • Dubbla 6.5” baselement
 • 5” mellanregister
 • Kraftigt & välbyggt kabinett
 • Metallspikes medföljer


Dynavoice fortsätter lägga ribban högt
CL-26 är utvecklad för att passa de allra mest kräsna öronen, med en svårslagen närvaro och detaljrikedom. Ljudet presenteras på ett luftigt sätt, med en stor och detaljerad ljudbild som målas upp mellan högtalarna. Instrumenten placeras tydligt på scenen, där små detaljer framhävs och får ta plats.

Intern stagning i kabinetten ger tyngd och stabilitet, och en särskild ytbehandling av högtalarnas pappersmembran i kombination med de gjutna aluminiumkorgarna på basarna och mellanregistren ger låg vikt på elementen men förhindrar samtidigt att konen bryter upp och tappar kontroll vid starkare volymer. 

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

Kampanj:
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in