Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Ask | | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Hifi / Stereopaket

Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Ask

Smidigt appstyrt paket med MusicCast och eleganta välljudande högtalare.
Artikelnr.
WXA50DSILVER100B
Yamaha
Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Ask i gruppen Hemmaljud / Hifi / Stereopaket hos BRL.se (WXA50DSILVER100B)
Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Ask
Kampanj
14485 kr / 12998 kr
Du sparar 1487 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Smidigt högtalarpaket med MusicCast funktion! Perfekt vid tv'n köket, sovrummet eller varför inte på kontoret! Välj i vilka rum du vill spela en viss musik och spela annan musik i resten utav rummen! Bygg ut systemet med ännu fler högtalare eller soundbars!


Yamaha WXA-50 är en ljudkomponent som vidgar gränserna för traditionella ljudinstallationer och multiroom-lösningar. Med hjälp av en kompatibel smartphone kan du spela upp all din musik, streamad eller lagrad, direkt via förstärkaren. Spelar du upp musiken via en NAS/PC i nätverket kan du spela upp högupplöst musik, men riktigt bra kvalitet. Självklart kommer WXA-50 dessutom med multiroom-lösningen Yamaha MusicCast, som trådlöst låter dig dela och spela upp musik i hela hemmet.

 • Yamaha MusicCast
 • AirPlay för Apple
 • WiFi, DLNA, och Bluetooth

Stilren, smidig och enkel att använda
Den här kompakta stereoförstärkaren är rena barnleken att använda. Anslut den bara till dina högtalare, och sen är den redo att börja strömma musik från ett flertal trådlösa källor. Använd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik, eller anslut dig till ditt befintliga nätverk, trådlöst eller via Ethernet kabel.
Utöver alla uppspelningsmöjligheter kommer WXA-50 med en gedigen design som gör det lättare att integrera förstärkaren med rummet. Chassit är kompakt och kan placeras både liggande och stående, så att hitta plats åt den här förstärkaren är inga problem. WXA-50 har även One Push Play-funktionen, vilket gör att du kan trycka på valfri knapp för att starta upp förstärkaren, med samma inställningar som användes senast.


Monitor Audio Silver 100
 är en 2-vägs konstruktion och seriens större stativmodell, med teknikarv från Gold- och Platinum-serierna, vars detaljrikedom och homogenitet kommer att få dig att häpna. Komplettera med en aktiv subwoofer, så har du en kombo som passar lika ypperligt till både musik som film.

 • 2-vägs stativhögtalare med 8" RST-mellanregister/baselement
 • Helt nydesignad 1" C-CAM diskant bidrar till en ny nivå av upplösning
 • Finns i sex olika färgval
 • Behagligare förstärkarlast på 8 Ohm nominell impedans

Brittiska Monitor Audio är en av världens mest erkända tillverkare av förstklassiga högtalare vars genomgående röda tråd är dess unika pris/prestandaförhållande. I över 40 år har man utvecklat stereo- och surroundprodukter i världsklass och har idag ett heltäckande sortiment av högtalare i alla kategorier - från traditionella golvmodeller till inbyggnadshögtalare och likaså för utomhusmiljeör.

Dagens Silver-generation tar guld i sin klass
Numer är den omåttligt populära Silver-serien inne i sin sjätte generation och heter följaktligen Silver 6G. Med dagens modeller har Monitor Audio integrerat en del teknik från flaggskeppena i den exotiska Platinum-serien. Exempelvis är diskant- och mellanregister-elementen monterade på en gemensam platta (på de större golvarna och den större centern), som rent mekaniskt har en god frånkoppling av vibrationer från kabinettkonstruktionen i övrigt.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Dynavox High End LS-högtalarkabel
Fabriksterminerad högtalarkabel med mycket teknik från Vincent´s drygt dubbelt s...
fr. 1295 kr
Dynavox Perfect Sound terminerad högtalarkabel stereopar
Fabriksterminerad högtalarkabel i snygg strumpa, uppbyggd med fyra tvinnade 2.5 mm² kopp...
fr. 790 kr

Butikslager

Om varumärket

Yamaha erbjuder innovativa och välkonstruerade ljudprodukter för det moderna hemmet. Hembioförstärkare, stereoreceivers, aktiva högtalare med multiroom-funktion och soundbars är bara några av de produktkategorier Yamaha erbjuder. Yamaha erbjuder det marknaden vill ha, i en paketering som få kan motstå.
Yamaha

Du har nyligen tittat på

Yamaha WXA-50 & Monitor Audio Silver 100 Svart Ask
-10%
Smidigt appstyrt paket med MusicCast och eleganta välljudande högtalare.
14485 kr
12998 kr

Liknande produkter

Yamaha WXA-50 & Monitor Audio APEX A10
-15%
Kompakt och prisvärt stereopaket från Yamaha och Monitor Audio!

12970 kr
10990 kr

Produkter relaterade till din historik

Dynavox High End LS-högtalarkabel 2x1.5 meter stereopar
Fabriksterminerad högtalarkabel med mycket teknik från Vincent´s drygt dubbelt s...
1295 kr
Dynavox Perfect Sound terminerad högtalarkabel 2x2 meter
Fabriksterminerad högtalarkabel i snygg strumpa, uppbyggd med fyra tvinnade 2.5 mm² kopp...
790 kr