GAS Alpha 212 2x12tum & PRO POWER 1500.1D, baspaket

Kraftfullt baspaket med GAS ALPHA 2x12" baslåda och slutsteget GAS PRO POWER 1500.1D!
Artnr: SETPRP15001PKT3
8
GAS Alpha 212 2x12tum & PRO POWER 1500.1D, baspaket i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / Baspaket hos BRL.se (SETPRP15001PKT3)
GAS Alpha 212 2x12tum & PRO POWER 1500.1D, baspaket

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
6496 kr / 5998 kr
Du sparar 498 kr (8%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Kraftfullt och spelglatt baspaket med den kaxiga och uppkäftiga GAS ALPHA 2x12" baslåda och slutsteget GAS PRO POWER 1500.1D. Kompletteras otroligt väl med det strömstarka monoblocket från GAS som lämnar hela 1500W RMS i 1 Ohm.

Är du ute efter ett paket med attityd och ordentligt med kräm så kan du sluta leta!

GAS Alpha 212 är en passiv baslåda som består av dubbla 12" element i en förstärkt och massiv låda med portad konstruktion. Den höga effekttåligheten gör att du kan spela riktigt högt och basarnas koner är blanka med en tydlig och frän orange färg. Alpha 212 är en av våra absolut mest populära baslådor och kommer garanterat att skänka tyngd till vilket ljudbygge den än används i. 

 • 600W RMS / 1200W MAX
 • 2 Ohm total impedans
 • Kaxig design
 • Portad låda


Välbyggd
 och stryktålig
Basarna som placerats i lådan är tillverkade för att tåla riktigt höga ljudtryck och den kraftiga upphängningen gör att det levereras bas i överflöd. Lådan är klädd i ett skinnliknande material och de grova metallstängerna framhäver den sköna och uppkäftiga designen ytterligare.

Med dubbla anslutningar till lådan blir inkopplingen smidig, där basarna har en impedans på 4 Ohm vardera. 

GAS PRO POWER 1500.1D är slutsteget för basälskaren som vill driva en eller två kralliga baselement! Ett stilrent slutsteg som lämnar 1500W i 1 Ohm och är ett nytt tillskott i den populära PRO-serien. Nytt för denna generation av PRO-modeller är bland annat ett nytt utseende med lyxiga detaljer och en häftig Bridge-funktion som låter dig koppla ihop två likadana PRO POWER-steg.

 • Effektiv klass D-teknik
 • 1500W RMS @ 1 ohm
 • Stora inställningsmöjligheter
 • Ny design med laserprintad front och eloxerade sidor
 • Bridge-funktion
 • Bass remote ingår


Bättre än någonsin
GAS PRO POWER 1500.1D är den senaste generationen och vidareutvecklingen de extremt populära GAS PRO-stegen. GAS har återigen lyckats ta fram ett steg med högkvalitativa komponenter - i ett fantastiskt prisläge. Den nya designen är i stor fokus denna gång, med en minimalistisk design, laserprintad front samt eloxerade sidor. Utseendet är lite mer diskret, men det är inte strömstyrkan! GAS har skruvat upp effekten ytterligare och kan nu stoltsera med 1500W i 1 Ohm! Mycket är tack vare den effektiva klass-D tekniken, som ger mer effekt med mindre förbrukning.

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in