Högtalare

Grunden till ett bra ljudsystem, oavsett om det är för musikuppspelning eller hembio, ligger i valet av bra högtalare.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Visa fler...
1  2  3  4  ..49  Nästa »

Högtalare

Högtalare
Högtalare för musik och film!
Högtalare är en förutsättning för ljud. Grunden till ett bra ljudsystem, oavsett om det är för musikuppspelning eller hembio, ligger i valet av bra högtalare. Golvhögtalare med tyngd, stativhögtalare och surroundhögtalare för detaljer och spridning, samt centerhögtalare för korrekt återgivelse av merparten av röster och dialog i både musik och film. Vi har alla typer av högtalare, i olika utföranden, oavsett ändamålet.

Kanske söker du utomhushögtalare med hög tålighet för altanen, eller aktiva högtalare som inte kräver någon extern strömförsörjning? Vägghängda högtalare och inbyggnadshögtalare för ett dolt ljudsystem? Eller avskyr du bara sladdtrassel och föredrar trådlösa bluetooth högtalare där du enkelt kan streama poddar och musik från Spotify och andra musiktjänster direkt från din telefon? Kanske vill du ha en röststyrd personlig assistent hemma med hjälp av smarta högtalare och Google Home?  Allt detta och färdigkomponerade högtalarpaket och högtalarsystem olika utföranden, finns att hitta hos BRL. Och du, missa inte festen med våra roliga och grymma partyhögtalare.

Välj kategori för att få en tydligare överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   

Logga in